Bruschetta med Soltorkad Tomat/Svarta Oliver & Pastrami


Får jag presentera den godaste bruschettan någonsin. Den slår faktiskt klassikern mozarella/tomat/färsk basilika med hästlängder! De här va otroligt gott, fräscht, salt, syrligt, smakrikt… Ja, allt! Topping i detta format är jag nu helt såld på! 😀 smakar lite som en mix av tomatsalsa/tapenade…

Grilla eller rosta snedskuren baguette, droppa över olivolja, gnid in bröden med en halv vitlöksklyfta, toppa med valfri ”topping” och något ytterliggare bland favoriterna. Det här är Jamie Olivers bruschetta topping med tomat o svarta oliver. På toppen en skiva pastrami. Så enkelt och fruktansvärt gott!!!


I sortimentet från Jamie Olivers bruschetta topping hittar du förutom soltorkade tomater/svarta oliver, även gröna oliver/fänkål och soltorkade tomater/rödlök.  

Mer om Jamie Olivers produkter, köpställen och omdöme hittar du allt i nya kategori; Jamie Oliver.

LOADING..