Jamie Oliver – Keep it Simple! Nu har vi lite att bita i!


Under en tid framöver kommer det att bli en massa nya recept med smaker från Jamie Oliver. Tommy på Toja Import som för övrigt är en grym sponsor till mina tävlingar med dom läckra kryddorna i plåtburk & strösselkaruseller mm. fortsätter nu att utöka sortimentet på just Jamie Olivers produkter. Här finns nu massor att gå igenom och provsmaka.

Pastasåser, pesto, crust-mixer, bruschetta-topping, & tre större kvarnar med salt, svartpeppar och hot chili peppar. Du kan kika närmare på dessa produkter om innehåll och de olika smakerna på Toja Import hemsida >>

Var får man tag
 
på dessa produkter?

Coop Forum & Citrygross brukar vara säkra kort, men du kan också beställa på internet.
Aktuella butiker och näthandel hittar du här >>


Här ser ni de nya produkterna som skall provlagas! Boken – den är till er!Och kommer att lottas ut i helgen, så håll utkik då om ni är intresserade av boken Jamies Matrevolution. Men innan dess hoppas jag kunna inspirera med lite recept.


Dagens pasta fick sällskap av Pastasåsen; Tomat & Chili!


Tunt skivad salladslök är alltid gott att strössla pasta med.


Så här ser pastasåsen ut. Fyllig i konsistensen & doftar riktigt gott! Den innehåller förutom tomat även lök, morötter, chilipeppar, vitlök, persilja, extra jungfruolja & bergssalt.


Såsen har en härlig hetta som känns både i smak och om läpparna, men inte för het så de blir jobbigt, säger jag som är lite fjantig med just hetta. Mannen däremot tyckte den va ”lagom” het och han brukar tåla en hel del… Eller typ hur mycket som helst snarare. Till barnen skulle jag inte servera denna, för då vet jag att det kommer bli kinkigt! 😉 Men till vuxna en riktigt god pastasås och snabb & smidig, bara att värma och servera med pasta. Helt enligt budskapet ”keep it simple”.


Smaklig måltid!

LOADING..