Kycklingwraps till fredagsmys!


Gokväll kära läsare!! Mitt i fredagsmyset så passar jag på att störa lite och önska er en härlig helg! Imorgon bär det av till Nybro för vår för ”permiär-crusing” i nya cadillacen! Eftermiddan & kvällen här hemma har gått i förberedelsernas tecken både med puts av bil, klippt lugg på lilltjejjen och grillade kycklingklubbor lagade till färdkost! Det är skolans dag imorgon också 9-12, inte glömma!! 😉 Sen börjar vi nog skruda om för fullt inför kvällen skulle jag tro.

Middagen idag ja, det blev kyckling!! 😉
Fräste på tunna strimlor av filé, kryddade med citron/vitlök/grill, salt & peppar och en massa persilja! Philadelfiaost-bredda tortilla med sallat, tomat, gurka, paprika, chili, vårlök & en himla god ananas salsa! Enkelt och gott!!

Trevlig helg på er!!


Vad tycker ni om de nya Coys fälgarna! Inte så tokiga va!? 😉 (Klicka för större bild)

LOADING..