Lätt, billig & mättande pastasallad, perfekt till en grillkväll!


Jag efterfrågade lite önskemål från facebook-fansen igårkväll när jag kom hem från jobbet. Nånting enkelt & billigt. Studentmat för liten plånbok, & nånting med pasta var några av önskemålen! Så, här kommer en ruskigt god, matig, mättande, billig pastasallad för dryga 50-lappen. Avnjutes naturell med en god dressing, eller som tillbehör till en grillad kyckling, chorizo eller kalla kryddiga revben!

Den som tycker att rädisorna inte passar in kan ta sig i brasan för de gjorde dom riktigt bra trots oliver, chili och bönor! 😉

Det här använde jag :
4 port kokt pasta
1 ask blandad sallad
1 knippe rädisor
1 burk gröna oliver med chili
1 burk borlottibönor
2 salladslök
1 röd chili (spansk peppar)
Olivolja
Flingsalt & svartpeppar

GÖR SÅHÄR :
Koka pastan i förväg så den får svalna eller skölj den i kallvatten. Dressa den med lite olivolja så klibbar den inte ihop. Blanda sen alltsammans i en stor skål, ringla över en god olivolja, lite flingsalt & några varv med pepparkvarnen! That´s it! 🙂 Känn dig fri att variera ingredienserna efter eget tycke och smak.


Mannen stod för korvgrillning ikväll och det var riktigt gott ihop med salladen!

LOADING..