Långfredag med GODIS i sikte!


Gomorron vänner!

Ja idag är vi minsann uppe i ottan trots långfredag och ledig dag! Sitter för närvarande i bilen på väg mot västkusten. Vi ska till staden Halmstad och hämta hem en stoooor karamell lagom till påsk! 😉 Det skulle nog behövas lite tumhållning från hemmaplan så kära vänner – HÅLL TUMMARNA FÖR OSS IDAG SÅ ALLT GÅR I LÅS SOM TÄNKT!!! 😀

Jag återkommer med bildbevis på den stoooora juvelen när vi väl kommit hem igen om allt går som det ska vill säga! Ha en underbar dag och njut av påskhelg, ledighet, god mat, massor med ägg och godis!

Imorgon påskafton kommer en tävling här på Kryddburken så håll utkik, då lottar jag ut massor av fina vinster på en å samma gång! Men en dag i taget och som sagt, håll tummarna nu…


Guldharar i choklad, är sååå fina som dom är så man vill inte äta upp dom!


Påskägg från Lindor i olika smaker! Maken älskar mörk choklad och jag föredrar vit eller mjölkchoklad!


Dessa små ägg med chokladmandlar var en riktigt höjdare! Jag som inte alls är nån sockergris tryckte i mig hela påsen med vit choklad/vaniljmandlar på en gång! Finns i smakerna; vanilj/vit choklad, mjölkchoklad och mörk choklad.


Jag uppskattar verkligen utbudet i var å varannan affär numera, Lindor & Lindts choklad har verkligen gjort framfart och har många fina tema-choklader året runt! I loooove…


När man kommer till de små barnsbenen så är nog det traditionella påskägget i glada färger ändå det bästa som finns på påsken! 😉

LOADING..