Tack, och på återseende!

Hej på er!

Tusen tack till er alla som deltagit i tävlingarna och firat Kryddburkens 3-års jubileum under veckan! Vilken uppslutning!

Idag har vi varit å köpt en ny superfin dator med 26 tum skärm å massor av lagringsutrymme som skall installeras. Härligt med lite nytt att jobba med! Den gamla jag sitter med nu ska ut, den har gjort sitt med snart 5år på nacken! Jag har som förhoppning att återkomma ikväll och meddela vinnarna här på bloggen! Så jag säger på återseende, nu ska jag börja spara ner allt som ska med till nya burken! 16GB usb-minne kommer väl till pass när alla bilder ska flyttas över! 😉

Må så gott, så hörs vi senare ikväll. Hoppas jag…


Wish me luck… 😉

 1. vill oxå ha ny dator! Eller ja, jag nöjer med en lite större skärm i alla fall;)
  Grattis till 3-års jubileumet 🙂 Och tack ska DU ha! För all inspiration, för alla makalösa recept som aldrig sviker och tack för alla tävlingar! Det ligger ju mycket arbete bakom allt *applåder*
  Här har du en trogen läsare i MINST 3 år till 😀

 2. Jag går oxå i datatankar fast i mitt fall lutar det åt en laptop. Speciellt om jag ska börja plugga till hösten.

  Det är så roligt med att fixa med den nya så Lycka till!=)

 3. Hej, kul att du fått ny dator, jag har läst den här ”bloggen” väldigt länge nu, jag går sista året på gymnasiet och alla dessa mat tips har varit riktigt roliga och bra att kunna 🙂 Tackar.

 4. Måste bara påpeka att Packard bell inte var så bra som jag trodde den skulle vara 750GB hårddisk, och allt annat lät bra, men den har redan krachat minst 7 gånger på ett halvår, då utan att jag laddat ned något alls från internet till den.

  värt att veta är att det är Acer som äger packard bell så förvänta dig ingen bra service, hade en acer ferrari (laptop) innan denna packard bell och de hade sönder mitt moderkort och påstod att det var jag som hade haft sönder det, svinkul att betala 4000 för det >.< det enda som inte skulle kosta något med Acern hade varit att skrota den…

  så….. lycka till…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..