Paprika & Tomatsoppa med Tortellini


Måste bara flika in lite mellan alla tävlingar med denna underbara soppa med tortellini vi åt till lunch idag! Ni bara måste prova!! Den tar inte alls lång tid att göra och under tiden tortellinin kokar så har du soppan färdig i ett nafs! 😉 Trevlig helg på er också!!

Det här behöver du :
1 röd paprika
2 schalottenlök
3 msk tomatpuré
2 msk grönsaksfond
6 dl vatten
1 dl grädde
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Koka tortellini till 2 pers enl. förpackningen. Under tiden pastan kokar går du denna goda soppa. Skär paprika och lök i mindre bitar och fräs på i stekpannan. Tillsätt tomatpuré, fond och vattnet. Kör soppan med stavmixer direkt i pannan och låt sedan koka upp. Tillsätt grädden och sjud ca 5-8 min. Smaka av med salt & peppar. Vänd ner tortellinin i soppan. Smaklig måltid! Garnera med färsk oregano.

LOADING..