SPORTLOVET ÄR HÄR!! Tips i massor!

Imorgon börjar barnens sportlov! Här kommer mina bästa tips till kyliga vinterdagar utomhus då man behöver något värmande & gott! Klicka på bilderna så öppnas recepten i nya sidor. Sitter du inne med något bra recept att packa ner i ryggsäcken?? Fyll på med fler tips! Kram på er! ;-)

Vad har ni förresten för planer under sportlovet? Här har vi nog bokat alla dagar med nån liten aktivitet, det blir badhus, pulkabacken, pyssel på bibblan, bio, bollek i skolans gympasal, en shoppingdag å så ska vi hinna träffa lite kompisar också! Full rulle i snön med andra ord! Ni som redan haft sportlov med barnen, vad har ni gjort? 😀

FYLL UPP TERMOSEN :

 
 

Fr vä; Majssoppa, Potatis & purjolökssoppa, Minestronesoppa

 
 

Fr vä; Fruktsoppa, nyponsoppa, Cowboysoppa

SMÖRGÅS-MAT :

 
 

Fr vä; Tunnbrödsrullar, Tandoori sandwish, brödmuffins med valnötter & lingon.

LÄTT I HANDEN :

 
 

Fr vä; Korv i rulle, Grillade kycklingklubbor, Pizzasnurror

LÄTTBAKAT BRÖD :

 
 

Fr vä; Källarfranskor, Rejäla rågsiktslimpor, Nyttiga grötbullar.

EXTRA-GOTT ATT FIKA UTE :

 
 

Fr vä; Lingon & blåbärskaka, Äppelpannkakor med yoghurt & honung, Stora amerikanska blåbärsmuffins

LOADING..