Cloetta – vinnarna, Grattis till er!

Om jag ändå hade ett helt hav av choklad så skulle ni få allihopa!! Det var många fina kommentarer om varför just Du skulle vinna. Massor med kärlek till både partners och barn, gravida med choklad-cravings, flitiga studenter, goda gärningar och såklart rena chokladälskare! Ni är underbara!! Grattis till er fem som vunnit choklad denna omgång!  Kram Linda

 1. Frida
  Jag behöver alltid choklad! 😉 Men just nu behöver jag den extra eftersom jag är så snäll mot min sambo. Jag skottar bort all (blöt)snö från hans parkeringsplats och runtomkring den så att han ska kunna ta sig fram till bilen (han är rullstolsburen). Skottar även trottoaren så att alla äldre med rullatorer och föräldrar med barnvagnar ska kunna gå där. Har fått någon form av inflammtion i handen och armen, men jag skottar ändå. Älskar ju sambon så mycket! Han tackar mig såklart, men chokladen hade suttit extra fint – det är rätt jobbigt att skotta 2-2,5 timmar om dagen…
 2. Sussi
  För att jag bröt fotleden 1 oktober och kan fortfarande inte gå ordentligt och inte har rökt sedan den dagen ( rökte 3 pkt om dagen)Tycker att det skulle vara på tiden med lite tur 😉
  Ha en trevlig helg allihopa!!/ Kram Sussi 🙂
 3. Helena
  Jag har precis kommit hem från Neonatal med mina pyttesmå tvillingkillar. Dygnet har blivit ett löpande band med amning, flaskmatning, blöjbyte, trösta och givetvis MASSOR med mys. Lite choklad skulle förgylla min tillvaro när jag känner att jag inte riktigt räcker till, när jag byter dygnets 20 blöja, när jag istället för att sova en stund ställer mig i köket och bakar bullar……
 4. Håkan
  Jag vill väldigt gärna vinna lite choklad, då kan jag bjuda min fru som älskar choklad..ja även jag är en chokladälskare.
 5. Mona
  Har sedan december månad (innan julafton!) blivit beordrad av läkare att inte äta godis, choklad m.m. fram tills februari/mars. Nästa vecka ska jag äntligen till läkaren där de ska ta lite tester, och efter det får jag äntligen äta CHOKLAD! Har varit utan socker under hela julafton och tycker att jag förtjänar en bit rättvisemärkt choklad! Har dessutom en tenta nästa vecka och jag pluggar globala studier, dvs. ännu mer passande med rättvisemärkt choklad! 😉

Jag har skickat email till er som vunnit, återkom med eran adress så kommer chokladen snart på posten! GRATTIS! 😀

LOADING..