Test : Pauluns Musli


I veckan har vi testat Pauluns musli hela familjen. Det är en NYTTIG musli, inget tillsatt socker och med lite mer spännande innehåll än te x. Start musli! 🙂

Vi fick två sorter; Äpple/kanel &  Kakao/Russin.
Den förstnämnda gick åt fort, barnen vill ha med ”färger” i sin yoghurt. Och några små röda färgklickar (enligt förpackingen; solmogna jordgubbar) var det här å där men inte lika många som på bilden konstaterade Joline snabbt.

Personligen tycker jag bättre om muslin med Kakao/Russin, men de var jag ensam om att göra. Resten av familjen tyckte inte alls om den. Jag gillar den för att den smakar mer musli, mer rejält och blir himla gott blandat med lite honung i yoghurten.

Smakerna på bägge sorterna är dock lite dova. Vet inte hur jag ska förklara, men fattiga i smaken liksom. Helt klart godkända som frukost & mellis men ett minus för förpackningen. Här låg muslin direkt i kartong, utan innerpåse dessutom. Hade hellre sett att dom var vacuumförpackade för att behålla mer smak.


Barnen tyckte om muslin till frukost. Naturell yoghurt och en sked tranbärssylt ska de va! 🙂

LOADING..