Hittade ni er favorit på glögghyllan i år??

glögg

Glögg är något man verkligen kan frossa i med det gigantiska utbudet numera! Blossas klassiska vinglögg är mannens favorit här hemma, själv tycker jag om att köpa flaskor med nya smaker, men faller ändå alltid tillbaka till Saturnus saftglögg ”med tomten” som man kan skåla med tillsammans med barnen. Den är fruktansvärt god!!

En annan spännande smak jag köpt men ännu inte provat är Dufvenkrooks hjortronglögg, den låter ju fantastisk god, får se om vi provsmakar något ikväll kanske! Nu vill jag höra om era favoriter och dricker ni fortfarande glögg när det närmar sig nyår?

 1. God Fortsättning! Jag tycker faktiskt att årets Blossa 09 är en riktig höjdare. Den passar både varm som kall. Prova den till någon ”julig” efterrätt. Det passar riktigt bra.

 2. Jag gillar också Saturnus saftglögg. Den är go och lagom söt och perfekt att ge till barn. Jobbar på ett fritids och dagarna före jul var det perfekt att värma lite glögg och ta med till pulkabacken med en låda pepparkakor som lite fika.

  Kvällen före julafton fick jag en god glögg med chili/choklad som var lite annorlunda, men god.

 3. God fortsättning Linda!

  Joodå…visst dricker vi glögg fortfarande! Hjortronglöggen provade jag förra året. God..men inte lika god som våra favoriter Blossas rom- eller cognacsglögg! 😉

  //Camilla i Motala

 4. Blossa 09 var godast kylskåpskall enligt mig. Man blir varm av alkoholen:). Dufvenkrooks Lingon & Blåbär (alkoholfri) var god och inte såå söt och fräsh. Sen köpte vi en norrlänsk glögg på Liseberg som jag inte kan komma ihåg vad den heter. Inga E-nummer, bara rena smaker av lingon, tranbär, blåbär. Smaskens!!

 5. Jag gillar Blossas romglögg och den vanliga Blossa lättglögg. Saftglöggen är också en hit, den har hittat tillbaka hem till oss nu när sonen också vill dricka glögg.

  God fortsättning och tack för en bra blogg!

 6. Visst dricker vi glögg fortfarande, Blossa vinglögg och Lucia Choklad är favoriterna. Gillar att testa nya sorter och i år blev det årgångsglöggen som jag inte blev så förtjust i och Tindra Årets Glögg Rosé som vi drack kall med krossad is, annorlunda men väldigt god.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..