Att skämma bort sig själv en smula…

lindt_vit_choklad

Det finns dagar då man känner extra mycket för att krypa ner under en filt, helt ensam med bara ljudet från en spinnande katt… En långt borta snarkande hund… Avlägsna motorljud från en traktor längre bort ute på grusvägen… En stund för sig själv då vinden runt husknuten får vina och skapa stämmningen helt för sig själv…  Man kan blunda och drömma sig bort en smula och bara vara… Det är ganska viktigt egentligen att man tar sig tid till sånt, det behöver nödvändigtvis inte innehålla choklad, men det är allt ett gott plus!! 😉 Det är dock väldigt sällan jag äter choklad överhuvudtaget, men när jag äter choklad vill jag verkligen BARA njuta…

Lindt choklad ligger mig lite extra varmt om hjärtat, dom ingick bl a. i vår dukning på vårt bröllop. Dessa små runda chokladkulor ger verkligen en njutning av att bara titta på, så för att inte förbrylla er för mycket så måste jag erkänna, ”det finns inget godare än att få fotografera choklad” Så är de me de!! … Ha en underbar helg mina kära läsare, njut av 4:e advent, imorgon flyttar julgranen in i vårt hus och det ser jag fram emot!

lindt_lindor

Lindt, Lindor…

vit_choklad

En liten, naggande god tugga…

lindts

Lyx på hög nivå… Glöm inte bort att det är väldigt viktigt att skämma bort sig själv ibland, om så även, bara en liiiten, liten smula… 🙂 Kram på er!

LOADING..