Pastasås med Kyckling

pastasås_kyckling

Vår lunch idag blev ett litet hopkok av lite av varje som fanns hemma.  
Här kommer ett underbart recept på en god pastasås. Perfekt när man har lite kycklingrester över dessutom. Kyckling, knaperstekt bacon, soltorkade tomater och färska champinjoner. Det kan inte bli godare! 🙂 Ikväll ”slipper” jag stå i köket för då är vi bortbjudna på middag, jag återkommer imorgon med lite Fars Dag-gott! Trevlig kväll på er allihopa!

Det här behöver du :
300 gram färdiggrillad eller helstekt kyckling
1 pkt bacon
1 gul lök
½ dl soltorkade tomater (i olja)
1 näven champinjoner
1 burk cremé fraiche
3 dl hönsbuljong
Salt & peppar
½ kruka persilja

GÖR SÅHÄR :
Finhacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Skär champinjonerna i skivor. Strimla bacon och fräs på i het stekpanna tillsammans med löken. Tillsätt champinjonerna och de soltorkade tomaterna. Slå på buljongen och cremé fraiche. Låt koka upp. Sänk värmen och tillsätt kycklingbitarna. Låt puttra ihop ca 5-8 min till en tjockare sås. Smaka av med salt & peppar. Avsluta med finhackad persilja!

kycklingsås

Pastasås på G!

LOADING..