Vinnaren av matbloggspriset 2009 är…

STORT GRATTIS TILL Pickipicki
som i år kammande hem stora matbloggspriset!

 

Dom 11st uttagna av juryn bestod av :
http://www.smaskens.nu/
http://rebeccabakar.blogspot.com/
http://www.pickipicki.se/
http://www.njutmaten.blogspot.com/
http://matplatsen.org/
http://kryddburken.se/
http://kaffekokarkokboken.blogg.se/
http://ettlingon.se/
http://www.upplevmat.se/
http://gittosmat.taffel.se/
http://jenniferspratly.wordpress.com/

Stort tack till Christopher på Matblogg.se och hans gäng
som står bakom arrangemanget av matbloggspriset!

 1. Jag hejjade på dej!! Du är min vinnare i vilket fall som helst! Du borde tagit hem priset! Du har en helt fantastisk blogg som jag följer slaviskt..! Sidan har tilltalande typsnitt och utformning/upplägg, fantastiska stora underbara bilder, recept som tilltalar mej och min familj! Jag anser att din hemsida är MYCKET bättre än deras!

 2. Har inte varit inne på hennes sida innan… men kikade nu.. men jag tycker absolut att din är bättre. Mkt finare bilder och så och det gör jättemkt. Nåt som skulle va kul om du gjorde lite oftare är veckomatsedel =) kram

 3. Vá synd röstade på Dig, men Din sida är ändå bäst för mig, älskar Dina fina bilder och den goda maten, lättläst & trevlig.

 4. Klart att korv är människoföda, jag lagar korvgryta, ugnsbakad korv, korvstroganoff ala Thai, tar med mig varmkorv i thermos till standen, eller grillar korv i naturen på skogsturen.

  Godaste korven jag ätit är nog för 30 år sedan på en marknad i finlad, en grillad tjock historia med en galet god starksenap på.

  Till jul gör vi alltid hemlagad korv…….mums!

 5. Hej!
  Det finns korv i alla prisklasser, man behöver inte köpa den billigaste – titta på innehållsförteckningen och välj en som det är mycket kött och inte så många onödiga tillsatser i! Det finns så många olika kryddningar och användningsområden, så det är väl synd att bestämma sig för att man inte tycker om?
  Jag tycker också att din blogg skulle ha vunnit, överlägset bäst!
  Kram Annsofi

 6. Hej!

  Synd att du inte vann matbloggspriset! Jag röstade på dig pga dina otroliga bilder och den trevliga stämningen ssom råder här inne. Känns nästan som om jag känner dig efter alla besök här!

  Mvh
  Hanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..