IO fel i bilduppladdningen…. Inga recept…

Som synes så kommer inget recept i detta inlägg…
Idag har jag faktiskt både bakat, lagat mat & gjort dessert… Så de va ju typiskt! :-/

Har suttit länge o väl nu men får inte upp några bilder… Får ett felmeddelande som heter ”IO fel.” när jag ska ladda upp bilderna… Och de gånger jag lyckas få upp en bild så är det en massa kryptiska färg-ränder mitt i bilden… Nån som förstår sig på detta? Det är wordpress jag kör fast på eget hotell.

Väldigt irriterande, får se om det löser sig inom dom närmsta timmarna!

  1. Jag fick också fel vid uppladdning av bilder med wordpress. Jag tror grundinställningen är att uppladdningen görs via Flash-uppladdaren (fick felmeddelande när jag försökte ladda upp bilder) så prova att ändra till webbläsaruppladdaren (det funkar bra för mig). Du gör detta i rutan som du får upp när du skall ladda upp bilder. Du kanske redan provat det?

  2. Webbläsaruppladdning har jag provat, den använder jag i regel alltid, men varken den el. flash funkar!

    Binero ligger bloggen på, men där finns inga funktioner till att ladda upp bilder…

    Det är sååå irriterande nu när jag har massa timmar och är jättepigg ikväll! :-/

  3. Har du testat att ladda upp dom direkt i under media biblioteket och inte direkt in i ett inlägg? Jag ahr också problem med uppläggning av bilder med får http-error i stället.. Annars kan du kolla i de vanliga inställningarna vart bilderna ska laddas upp.. För mig var det problemet i början.. Jag hade ingen mapp i FTP:n som hette wp-content/uploads som wordpress vill lägga bilderna i.. Men du hu ju kunna lägt upp bilder tidigare så det borde inte vara problemet.. Ja ja.. Jag hoppas det löser sig i alla fall.. ser ju fram emot dina recept.. 🙂

  4. Jag har provat att ladda upp direkt under Media också, men inte!
    Mappen för uppladdning är där den ska vara, och som du skriver, det har ju fungerat förut! Knepigt…

  5. I/O står för Input/Output och påvisar oftast ett fel med hårdvara. Men det verkar inte vara det som menas här. Googling ger http://en.forums.wordpress.com/topic/io-error-when-trying-to-upload-photos
    En kommentar:
    ”Actually an IO Error message is not an issue that is known or being worked on. It suggests an unreliable internet connection.”
    Ger ingen lösning där, men jag gissar på att uppkopplingen glappar ur och hela bilden inte laddas upp.
    Skulle föreslå att du kollar upp om du kan FTP:a upp bilder till ditt hotell istället, då bör inte filöverföringen störas ut.
    Lite om FTP: http://sv.wikipedia.org/wiki/File_Transfer_Protocol
    Annars ska du nog kolla i Bineros egen wiki om just FTP http://wiki.binero.se/FTP

    Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..