Dåligt samvete…

mailboxJag lider av dåligt samvete… Jag har nu efter helgen läst och läst och läst alla era fina kommentarer. Alla mail ni skriver, och jag blir totalt förbluffad över vilken respons som fullkomligt bubblar in här på Kryddburken!
 
Jag läser självklart alla kommentarer jag får & många är ni trogna läsare som följt min blogg länge nu. Hoppas ni fortsätter med att flitigt lämna små rader! Jag blir alltid lika glad! Och sen att se ”nya ansikten” bland kommentarerna gör mig också väldigt glad, jätteroligt att det hela tiden är fler och fler som hittar hit! Ni är guld värda allihopa!

Men gissa vilket dåligt samvete jag får varje gång jag öppnar mailboxen… Å så ser jag siffrorna där längst ner i vänsterhörnet på enbart kommentarer till Kryddburken, denna siffra är från i augusti… Så jag hoppas ni har överseende med att jag inte ”hör av mig” till precis alla som skriver. Jag tänker på er dessto mer istället! Men självklart om ni har ni frågor, funderingar etc så maila mig!!

Tveka absolut inte utan maila mig! Jag svarar på allt, även om det ibland kan ta lite tid! 😉

Min mailadress : deville@telia.com

Lägg gärna till mig, men skriv också en rad och berätta vem du är! 🙂
Facebook : http://www.facebook.com/Kryddburken
 
facebook
Som ni ser så är dagens ”status” inget vidare… Sitter här och snyter mig mellan varven och dricker varmt vatten med honung, och har sååå himla dåligt samvete…

Ha en underbar dag nu allihopa – Och glöm inte bort att ni är bäst!

 1. Men kära nån, inte behöver du ha dåligt samvete för att du inte hinner med allt. I alla fall jag är bara glad över att du hinner med att skriva alls. Fortsätt som du gör bara!

 2. Förstår att det blir lite mycket om nu alla kommentaret ska svaras på 🙂
  Jag är super nöjd med din matblogg. I vårt hem behöver vi inte få idétorka för vi har ju dig 🙂
  Nu ska jag testa på att få leveranser från Middagsfröjd, det ska bli spännande att se vad de har i lilla lådan.
  H-ar
  Camilla

 3. …och så blir det ytterligare en kommentar nere till vänster =) Du behöver inte svara på alla kommentarer. Du ger så mycket i bloggen så vi är sååå nöjda med dig som det är =) Att blogga skall först och främst vara roligt för dig och ingen plikt, det är viktigt att komma ihåg.

  Krya nu på dig hälsar en som snörvlar på andra sida av Sverige.

 4. Hej och krya på dig. Från en av de nya bloggläsarna, hade knappt varit inne och sett hur en blogg såg ut innan sommaren. Hade för mig att det bara var en massa svammel, men det har jag ju sett att det inte är nu.

  Och sen jag lärde mig blogga själv, på en 3-timmarskurs i juni, så har jag börjat tycka det är riktigt kul att titta in hos andra. När tiden räcker till, för det tar en hel del tid att komponera ihop recept, fotografera och sen skriva in alltihop. Har jag märkt…
  Nu blev det en massa svammel, men så är det ju i bloggosfären 😉
  Ha det bra./ Birgitta

 5. Hej!!
  Har följt din blogg här ett tag men är dålig på å kommentera.*s*
  Men nu så får du några rader ifrån mig här..
  Gillar din blogg här väldigt mycket,får mycket insperation fast är dålig på å testa också*s*

 6. Gillar din blogg och återkommer hit så gott som varje dag.
  Jag är glad om jag hinner göra mina inlägg själv! Läsa andras är lättare. :o)
  Keep on going!

 7. Jag tror att alla förstår att du inte hinner svara på precis allt. Jag tycker istället att det är imponerande att du hinner svara och besöka andras bloggar så ofta som du faktiskt gör. Fortsätt i precis samma stil. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..