Pasta + Kyckling = Snabbt & gott!

recept_kycklinggryta
När det ska gå snabbt, när man har lite brådis men ändå vill få i sig en stadig lunch! Pasta går snabbt & är lätt. Pasta är dessutom de vanligaste folk tänker på när någonting ska gå snabbt att tillaga! Medans pastan kokar fixar du den här goda pastasåsen med kyckling. En av barnens absoluta favoriter! Här kommer ett garanterat snabblagat & gott recept på kyckling till pasta som går hem även hos dom små! Prova vet ja! 🙂

4 port
Det här behöver du :
2 kycklingfileér
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
2 msk japansk soya
1 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
2 dl grädde (valfri fetthalt)
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Skär kycklingfileérna i mindre bitar. Fräs på i stekpanna på hög värme tills de fått fin färg. Tillsätt en finhackad vitlöksklyfta. Slå på vattnet. Tillsätt soya, tomatpuré och senap & slå på grädden. Låt allt koka ihop ca 5 min. Smaka av med salt & peppar! Snabblunch på 15 minuter! 🙂

LOADING..