Tillökning i familjen, igen… :-)

alfred
Edit: En liten uppdatering :
Lilla kattkillen är nu döpt till ALFRED! Joline tycker han är så lik katten i ”Emil i Lönneberga”, så det fick bli ett namn från Katthult och då blev det ALFRED! Himla gulligt! 🙂Att den här lilla killen inte är mer än mellan 4-5 veckor märks tydligt. Han är ofta sömnig & jäspig! Väldigt gosig, söker värme och orkar inte busa mer än nån minut innan det är sovpaus igen! Blygheten är som bortblåst, han tyr sig till oss nu! Kattlådan har han använt både till nummer 1 & nummer 2! Han är såå duktig, och vi är verkligen glada att vi kunde skona honom från sitt förmodade hemska öde… Tre småttingar upphittade i ett dike, utan mamma… Nä, fy för folk som gör så… Alfred är en sockertopp, så näpen och fin och så fruktansvärt gosig och tillgiven! Han har sovit tätt tätt intill Joline hela natten lång och bara sökt värme! På dan idag har han fått vila ifred i en liten docksäng med fleecefilt och det trivs han alldeles ypperligt med!

 

kissen
Här har ni vårt nytillskott i djur-skaran Nilsson! 🙂

En liten blyg grårandig kattkille som istället för avlivas fick ett nytt hem. På Öland finns det gott om övergivna sommarkatter och ni som läst om hur det gick till när gamla ”Kiisen” kom till oss förra sommaren så är inte denna historia lika dramatisk utan mer planerad! Två kullsyskon återstår dock och hittas inga nya hem så avlivas dom tu… Nu hoppas jag vår lilla ”Lönneberga-katt” ska trivas hos oss och alla våra djur! Välkommen lilla sötnos! Joline har inte bestämt namn ännu, hon sover på saken, och kattungen sover på henne! 🙂

kattunge_joline  kiiisen
Joline & ”kattungen” samt vår stora ”Kiisen” Läs historien om när ”Kiisen” kom till oss…

dalton  evert
Dalton (sydafrikansk mastiff; Boerboel) & Evert (vädur)
Fler bilder och mer info om Dalton här>> och även HÄR>> (utdrag med bilder från privata bloggen)

LOADING..