Ahlgrens bilar på väg på ut i rymden!?

Jo, så är det!! Ahlgrens bilar är rustade för rymdfärd!
Christer Fuglesang kommer den 6:e augusti återigen att ta sig en semstertripp till månen och vad kan väl vara bättre färdkost än Ahlgrens bilar iklädda rymdfarkoster, nu i en limiterad upplaga om 100st!

Chirster får dock bara med sig 33 påsar! En påse har rest hem till mig och resterande 66 påsar kommer nog att ge sig tillkänna inom kort dom också!  Hejja Ahlgrens! Vi har nu sett de klassiska bilar, chokladöverdragna bilar, de sura & syrliga. Julgranar och tomteslädar, och vi har däck och vi har husvagnar! Och även en glass! Vad kommer härnäst?!  Familjen? Alhgren på husvagnssemester till månen skulle jag vilja se! 😀

ahlgrens_bilar
Goda, färska, skummiga, sega, och jag inbillar mig fortfarande att det är vaniljsmak, päronsmak och jordgubbssmak! Gammalt hederligt godis minsann!

Trevlig helg på er allihopa! Här planerar vi fredagkvällen med en liten garage-fest med barnen! Vi ska tända grillen utanför och grilla goda hamburgare och lyssna på rock a billy-musik! Det brukar vara uppskattat! 🙂

LOADING..