Tack till er alla!! Men vilka är ni allihopa..?

Tack, tusen tack alla för gratulationer i både mail och här på bloggen! Ni är supersöta allihopa!! Tack! :-D

Det är många av er som ständigt återkommer hit, många som jag känner till väl och själv besöker och så är det många sporadiska som jag inte har en aning om vilka ni är? Vill ni berätta kanske lite kort?

 1. Vem är du? ålder/jobb/intresse mm…
  Skriv direkt här i kommentarsfältet eller om du heller vill, så maila mig!

kvallsljus
foto : Torntagsbuske full i blom och full av myror!

Kvällen igår var riktigt lyckad, mysig och stämmningsfull på alla sätt och vis. Vi blev placerade lite avskilt som önskat vid den stora poolen med fontän i orangerian. Tänt ljus och en flagga stod på bordet! 😀 Vi valde att äta av smörgåsbordet som var rikligt uppdukat av en hejdundrande massa gott….

För att nämna några citetrar jag;
”Nybakat bröd, Husets knäckebröd, Lagrad ost, Rökt ål, Löksill inlagd på Guntorps vis, Örtsill, Romsill, Senapssill, Matjesillröra på kokt ägghalva, Silltårta på kavring Gubbröra, Stekt inlagd strömming i kryddpepparlag, Skagenröra, Varmrökt sik. Gin och enbärsgravad lax, Limebladsinkokt kall lax, Kräftströmming, Korvkaka, Inkokta grisfötter, Rökta korvar, Honungsmarinerad skinka, Rostbiff, Kyckling i lag, Potatissallad, Strimlad vitkål och ananas i hemslagen majonäs, Rårörda lingon, Söt senap och dillsås, Kall örtsås, Sörens köttbullar, Potatisgratäng. Stekta delikatesskroppkakor med smält smör, grädde och lingon, Varma rotfrukter, Helstekt marinerad fläskfile, Bulgurgryta med fisk”…

Ohh ja, vi blev ordentligt mätta! Har ni inte besökt Guntorps Herrgård eller kanske planerar ni en tripp till Öland i sommar så missa inte detta smörgåsbord för allt i världen! Det var tredje året på rad vi firade vår bröllopsdag där och vi har aldrig blivit besvikna!

 1. Ingela, 25 år och bor på landet utanför Luleå. Mammaledig med mitt lilla hjärta Texas som är 7 månader.

  Matlagning och bakning ligger mig väldigt varmt om hjärtat och din blogg är såå inspirerande och bilderna är väldigt proffsiga! Den bästa matbloggen ever! =D

 2. Hejsan!
  Har följt din blogg i ett eller två år, väldigt länge iallafall =)
  Jag är en tjej på 25 år, blir 26 i år. Jobbar som trafik informatör och är från Malmö. Älskar att laga mat & baka men oftast går jag på dieter (sjukt men sant haha)
  Men när jag inte går på dieter så inspireras jag av din matlagning, alla dina tips osv. Har gjort många maträtter som kommer från din blogg på bjudmiddagar osv.
  Min favorit hittills är Carbonara såsen och inbakade kycklingfileér med gorgonzola.
  På söndag tänkte jag testa canneloni med kycklingröra (hette den så?)

  Ha det bra kram/Jen.

 3. Lina heter jag, 22 (snart iaf :)), egen företagare som gör hemsidor till olika företag och fotograferar, älskar matlagning, design och liknande 🙂 bor i Markaryd, litet samhälle i södra småland 🙂

 4. Åsa heter jag, 36-årig 3-barnsmorsa som arbetar inom handeln – med frukt och grönsaker. Gillar att laga mat – bara jag vet vad jag ska laga för något…. Så länge jag slipper makaroner och köttbullar är jag glad… Försöker lära mig baka matbröd också, då jag börjar tröttna på butikernas utbud, med en massa konserveringsmedel och jox i. Har en trädgård där vi odlar lite potatis, sallader, ärter, bönor, morötter, tomater och kryddor. Blir mer och mer för varje år, då man hittar nya spännande sorter.

  Ja, det var väl lite om mig…

  Ha det gott i köket!

  //Åsa

 5. Jag heter Mikaela (surprie?) andersson.
  Nyligen fyllt 15 år (i måndags) och mitt största intresse är matlagning och bakning. Men jag gillar även att fota och teckna. Om jag tecknar något ska det helst vara surrealistiskt elelr kubistiskt. Då känenr jag att jag har mer fria händer att inte hålla mig inom gränser osv. Så om jag t.ex. vill måla ovanligt stora ögon. Ja då kan jag göra det. Just nu är jag dock inne på att måla tjejer med ihopsydda läppar som gråter spindelväv (hehe).
  jag har följt din blogg i exakt ett halvår imorgon så det kanske är värt att fira? Hehe, skämt åsido.
  Jag tycker att din blogg är helt underbar btw. Och vi har testat många av dina recept här hemma! 😀

 6. Hej!

  Karin heter jag, snart 25 år. Måste än en gång börja med att hylla din blogg till skyarna!! Så bäst! Kikar in flera gånger per dag..
  Jag är född och uppvuxen i Kalmar, men pluggar numera i Stockholm (eller för tillfället faktiskt i Wien, men bara en månad till), jag kommer nog flytta hem till Småland vad det lider..

  Har precis mumsat i mig en portion lufsa/potatispannkaka efter ditt recept! Jag har aldrig tidigare ätit den maträtten faktiskt, men oj så gott. Jag gjorde den på lättmjölk, med ett extra ägg, mer kryddor (örtpeppar och frysta italienska örter), rökt skinka samt en burk skivade champinjoner (de är BÄST).
  Och det bästa är att det blev många matlådor 🙂

  Gratulerar till bröllopsdagsfirandet!

 7. Hej!

  Jag heter Oscar och är 22 år. Boende i Sollentuna och pluggar heltid.

  När jag flyttade hemifrån började jag laga ännu mer mat än tidigare och hittade din blogg vilken hamnade direkt i min RSS-läsare för att kunna få lite tips ibland och annars bara ha lite trivsam läsing.

  Mycket trevlig blogg!

 8. Hej! Malin heter jag, bor i Norrbotten och är 29 år. Väntar vårt andra barn om ett par månader och jag prenumenerar på din inspirerande blogg!
  Du har verkligen massvis med bra – både enkla och mer festliga recept!
  Ha det gott!
  /MAlla

 9. Hej hej! Cissi heter jag blir snart 33 och bor i Holland sen 12 år. Bor med holländsk sambo och våra två barn. Jag älskar att laga mat och baka. Har provat många av dina recept och de har alltid vart lyckade. Går hem både hos sambon och barnen.
  Jag mailade dig för ett tag sen och frågade om det var ok att jag länkade till din blogg från vår matblogg som jag startat med mina tjejkompisar och fick ett så snällt svar tillbaka.
  Kram Cissi

 10. Hej!

  Camilla, 28 år och bor i Kalmar. Jag är en av dom som har din sida på bevakning för att inte missa när det dyker upp något nytt! 🙂 Har använt din sida som inspiration i flera år!

  Har själv en nyskapad matblogg. Jag hade under en lång tid samlat på mig en massa recept och till slut bestämde jag mig för att jag var tvungen att ta tag i recepthögen och börja testa recepten! Efter att jag köpt en systemkamera i höstas blev det ännu roligare att testa nya recept och samtidigt dokumentera allt eftersom jag kunde kombinera två av mina intressen.

  Till vardags arbetar jag också med recept, men på ett annat sätt.. via apotek.. 😉

  Fortsätt baka, laga mat och ta fantastiska bilder – du är superduktig! 🙂

 11. Dalakulla på 25 år, butiksbiträde som älskar att laga mat 🙂 Har fått många recept av dig som jag gillar!

 12. Liselotte heter jag. 24 år gammal 2-barnsmor från Gagnef i Dalarna. Är mammaledig sedan 3år tillbaka men är i grunden utbildad djurvårdare. Gillar din blogg!

 13. Jag är 28 år gammal och jobbar som konsultchef på ett IT-konsult bolag.

  Gillar att laga mat, baka och pyssla så det blir en hel del sådant på fritiden.

 14. Ååååå.. vilket underbart mumsigt smörgåsbord.
  Sån ”plockmat” älskar jag.. *saftas i munnen*

  Ha nu en helt underbar helg ihop med din familj.. // Kramizzar från Skåne.

 15. Jag heter Erica, fyller 20 år den 6:e juni och pluggar till civilekonom på Linköpings Universitet. Jag brukar kika in på din blogg nästan varje dag och har gjort det ganska så länge, men är dålig på att kommentera. Jag ska nog försöka att förbättra mig när det gäller den saken. =) I vilket fall så gillar jag din blogg mycket! Ha det fint! MVH Erica

 16. Född 1972 på sommaren i norrland. Bosatt på västkusten sedan nio års ålder. Intressen är datorer och musik och jag arbetar med datorer. Just nu är största fritidsintresset träning och motion.

 17. Jag heter Linda, blir snart 29 år och bor i Landskrona men är född och uppvuxen i Kalmar. Pluggar till sjuksköterska i Lund och jobbar extra som kassörska i en matbutik här i stan där jag bor. Har för övrigt sommarjobbat på Hemköp i Borgholm under flera somrar men det är ett par år sedan nu!

  Jag har din blogg som en favorit och har den länkad i min egna blogg och kollar in här så fort det kommit ett nytt inlägg!

 18. Hej! Jag heter Ulrika, 38 år och bor i Hammarstrand. Jag hittade din blogg för inte alls länge sedan, och har redan hunnit testa några recept. Canelonin med kycklingröra var en hit, likaså sirapslimpan. Pizzasalladen har jag också gjort en par gånger. Dina bilder ger mig inspiration, vilket är nog så viktigt när det kommer till mat!

  När jag blev stor skulle jag bli pizzabagare…..men jag jobbar på kontor……

 19. Det låter verkligen som ni hade en toppendag och GRATTIS till erat tredje år som gifta. Jag tror och hoppas att det kommer bli en herrans massa fler bröllopsdagar att fira i framtiden 🙂

  Jag heter Caroline, är 19 år och bor i Sundsvall. Studerar fortfarande på gymnasiet och kommer fortsätta till hösten då min sjukdom har satt lite käppar i hjulet för mig.
  Jag tycker om att umgås med nära och kära, shoppa, se på film och att laga mat & baka 🙂
  Trillar allt som oftast in här för att du sprider så mycket värme i din blogg. Man känner sig välkommen 🙂

 20. Hej hej,
  Mikaela heter jag. 28 år gammal, juristassistent i Stockholm och mycket intresserad av matlagning. Följer bloggen din regelbundet, som en hel hoper till här, uppenbarligen. Kul! 🙂

 21. Margitha heter jag 51 år bor i Stockholm..Tycker om din matblogg Insperation med snygga bilder och goa recept..
  Grattis till era 3 år som gifta. vilken härlig upplevelse ni gör denna dag…
  🙂

 22. Evelina, 23 år..
  Jobbar som kokerska på dagis och busschafför
  Just nu är jag mamma ledig med min pojke emil 1 år och 4 mån..
  Älskar att laga mat och baka.. Kollar bloggen flera gånger i veckan..

 23. Tja, jag är ju den där hundnörden som hänger här inne var och varannan dag 😉 Josefin, 36 år, sambo med husse och två hundar. Under utbildning till geograf på Göteborgs universitet. Älskar mat och bakverk. Fotograferar, käkar godis, friluftsar, bloggar, tränar hund, tittar på film och försöker att inte få cancer igen. Japp, det är jag det!

  Häpp!

 24. Vilken härlig bild du har tagit, gillar när myran sticker fram.

  Jag är en 31 årig barns mamma som bor i Kolmården.
  Jobbar som undersköterska på ett äldre boende.
  Min matlagning är inte så spännande men jag gillar din blogg skarpt och har fått mycket trevliga tips om hur jag ska förbättra den.
  Ha en skön pingst helg

 25. Hej!!

  Malin heter jag är 29 år..ha två tösar och en sambo, bor i Värnamo….Min sambo är ifrån Öland , jag ifrån bonnhålan=) Söderåkra….Ha följt din blogg ett tag..så roligt att läsa och få inspriation, du är så duktig….Jobba som vårdbiträde på ett äldreboende….Mina intressen är familjen, vänner, även att baka (fast inget proffs på de, men kul är de)…..

  Ha de gott!!!kram

 26. Hej! Jag heter Kicki och är 23 år. Mitt största intresse är att vara med min ettåriga dotter.
  Jag gillar din blogg jätte mycket men jag skulle gärna se lite mer vegetariskt 🙂
  Tack för en superbra blogg! Och grattis på er 🙂

 27. Stort grattis! Låter som en härlig middag.

  Mig kan man läsa om på min blogg 🙂
  Eftersom du redan varit där gissar jag på att du har ganska bra koll på vem jag är.

  Men i alla fall
  Jag är en 77a som varit gift med Johan sen Aug 03 bor i Götet. Arbetar med att sälja mat till krogar, är kostekonom och kock. Har ett stort intresse av mat och dryck, är ganska pysslig av mig, gör smycken, scrappar ffa kort och har precis börjat fota igen (just nu lär jag mig kameran bara). Är barnlös och inte frisk…

 28. Man får gratulera!
  Vilket härligt sätt att fira på!

  Jag är ganska matbloggsvärlden men följer din blogg med spänning. Det är alltid roligt med matinspiration 🙂

  Jag är en 35-årig tjej ifrån Skåne men bor numera i mellansverige med man och två små barn. Jobbar som ingenjör på ett större företag och älskar mat och ost.

 29. Jag heter Therese Sirsjö och är en 30-årig lärarstudent, bor i ett mindre samhälle några mil söder om Örebro tillsammans med min sambo och våra 3 killar som är 9, 7 samt snart 1 år. Jag har följt din blogg en tag men är dålig på att skriva kommentarer 😉 Du är en stor inspirationskälla för mig särskilt då det gäller matlagning. Mitt stora intresse är egentligen bakning och då främst tårtor och liknande bakverk men börjar få upp ögonen för lite roligare matlagning tack vare dig och det är nog min familj ganska tacksam för 😉

 30. 25 år strax färdigbakad lärare i hem och konsumentkunskap. Mat och matlagning är min passion och jag söker ständigt inspiration. Så tack för en fin blogg som inspirerar mig mycket!

  //Klara

 31. Therese, 33 år boende i Småland med man och två barn (5 och 3 år). Hittade din blogg för bara en vecka sedan (blev faktiskt tipsad av min svärfar som hade gjort din Lufsa och var salig) och uppskattar den ofantligt. Inte minst för bilderna! Men naturligtvis även för variationen i recepten..

  Ha det bra & fortsätt ditt goda arbete!

  Therese

 32. Lotta heter jag. 28 år, boendes i Göteborg och blir fru till sommaren.

  Jobbar med ritprogram för vvs-branschen. Ramlade över din blogg en dag för inte så länge sedan när jag behövde matinspiration och nu är jag fast.

  Intressena är att sy och gärna baka, fast bakandet ligger lite på is just nu. Man ska ju hinna också!

  :0) Lotta

 33. Ingelöf heter jag, jag tror att du vet att jag läser här ibland.. 🙂
  Jag bor i Stockholm, jobbar inom IT-branschen och matbloggar lite vid sidan om för skojs skull!

 34. Hejsan!
  Lotta Wallin heter jag är 48 år och bor i Smålandsstenar, liten ort i Småland. Går hemma och är sjukpensionär. Mina stora intressen är mina katter, matlagning och fotografering. Föder upp kattrasen Brittisk Korthår och har stamnamnet Tawalli’s. Är inne på din blogg flera gånger i veckan….bästa matbloggen EVER….Du beskriver allting så bra, och att du sätter ut bilder hjälper till mycket, då det alltid ser så gottes ut. Du är en stor inspirationkälla. Lycka till i framtiden.
  //Lotta

 35. Jag heter Jeanette och är inne på varv 33. 2 barn, en make, ett hus, en hund, två katter och två bilar. Bor i Norra Skåne och arbetar i hemsjukvården.

  Jag tillhör nog den skaran som är här och läser och tittar på dina fina bilder. Kommenterar tyvärr inte så ofta.
  Mina intressen då? Älskar matbloggar med fina bilder som jag sen blir så avundsjuk på för att jag själv inte har tålamod att göra. Vill verkligen göra kunna göra sådan fin mat som du gör. Jag har en diger receptsamling som ligger och samlar damm för att jag inte vågar ge mig på att göra dom.
  Jag tycker även om att vara ute och gå och självklart att umgås med min familj.

  Ha en skön dag:-)

 36. zarah heter jag 28 år älskar matlagning och älskar din blogg, hittade hit av en slump o fastnade här, bor i Danmark, har faktiskt berättat om din blogg till min norske vän så jag o hon älskar o hitta inspiration hos dig:-D så nu är du berömd utanför rikets gränser till granlandet iaf 😀 lovar o introducera din blogg till alla jag känner!

  jag jobbar som rådgivare på en dataföretag och har en liten pojke och såklart maken:-D

  fortsätt med den härliga personlighet du utstrålar via bloggen,

  ha det underbart
  /zarah

 37. Hej hej! Jag har säkert följt din blogg i ett år nu. Jag är 18 år och tar studenten från Hotell- och Restaurangrpogramet om två veckor! 🙂

 38. Jennie 34 årig tjej som bor i Frövi 4 mil norr om Örebro.
  Jobbar som inköpare på postorderföretag.
  Gillar din sida jättemycket, kommer inte ihåg när jag första gången var inne och inte heller hur jag hittade dig, säkert från någon annan blogg. Men nu ligger du länkad från min sida och jag kollar in ett par gånger i veckan för att få insperation till mat.

  Kram Jennie

 39. Tina, 27 år, gymnasielärare.
  Du har sådana fantastiska bilder och det var främst de jag fastnade för först. Sen alla dessa ljuvliga recept förstås. 🙂

 40. 22 år från Västerås som planerar att plugga ekonomi till hösten.

  Har din blogg på favoriter, fina bilder, god mat. Har testat flera av recepten och aldrig blivit besviken 🙂

 41. Sandra heter jag, snart 20 år och bor i Gränna. Just nu pluggar jag till bagare och konditor men ska senare i sommar börja jobba som florist som jag tidigare har utbildat mig till. Min lediga tid spenderar jag på fotograferande, allmänt pyssel och renovering av ett litet hus som jag och pojkvännen ska flytta till snart. Det var väl lite om mig 🙂

  Jag hittade hit ganska nyligen efter att min mamma tipsade mig om en ”du-bara-måste-kolla-in-denna”-blogg. Hon hade rätt, den är fantastisk med både text och mycket bilder steg för steg. Fortsätt så! 🙂 Ha det bra!

 42. Marlene, 26 år, från Umeå. Mammaledig just nu med min 5-månaders lilla flicka, jobbar annars som läkarsekreterare. Hittade din blogg av en slump för ungefär ett halvår sedan, när jag googlade efter recept på herrgårdstårta. Nu kikar jag in här dagligen och tycker du är en stor inspirationskälla :)Grattis i efterskott på bröllopsdagen!! Kram

 43. jag heter marie o är 40 år ung o bor i smålandsstenar med mina tvillingtjejer o mina hundar o katter.

  jag är en av dina premunanter ……… får dina inlägg
  direkt in i mailen men
  återkommer ofta hit till din blogg för att titta på recpet
  o läsa äldre inlägg.

  du har gett mig många tips o ideer sen jag ”hitta” dig…..
  dina brödbak har jag lärt mig jättemycke på

  hoppas ni hade en fin bröllopsdag

  ha en fortsatt bra helg

  kramis

 44. Annika heter jag, är 35 år, gift och har två barn, sex och fyra år gamla. Jag skriver ofta ut recept från din blogg, har med stor framgång gjort chili cheese balls, köttbullar i ugn (enda sättet numera!), bullbak och annat. Får mycket bra tips härifrån.
  Tycker mycket om att laga mat, men har inte alltid ork att göra det som jag vill. Lagar i stort sett aldrig mat ”på en höft”, måste ha ett recept att följa.
  Annars tycker jag om att vara kreativ och skapa, syr, stickar, broderar, fixar till möbler och så vidare. Och ibland försöker jag sköta mitt jobb också, även om det försummar allt det här andra roliga!

 45. Hej…Jag heter Jeanette å är 42 år. Bor i Hälsingland, men kommer från Köping. Jobbar som personlig assistent åt min son, som har autism och diabetes. Är även kontaktperson till två kvinnor. Jag har fem barn varav tre är så gott som vuxna.
  Äldste sonen har egen firma, men jobbar extra som bartender. Dottern är bartender och servitris och nästa son ska gå bartenderutbildning i sommar.
  Själv är jag väl i köket väldigt stor del av dagarna. Ofta mycket folk här, plus att sonen (med diabetes och autism) ofta behöver lite speciell mat. Bakar allt matbröd själv, men köper limpa ibland för att glädja yngsta dottern!
  Tycker att din blogg är kanonbra! Härlig mat och underbara bilder. Har även kikat på dina bröllopsbilder och renoveringsbilder.
  Har dej i ”favoriter” å kikar in en sväng varje morron!
  Tack å hej!

 46. Hej! Jag heter Sanna och är 23 år och bor i Enköping med min man och mina tre barn (Saga 2 och albin och Emil på 8 månader). Jag är föräldraledig undersköterska som tycker om att läsa din blogg för att få inspiration till matlagningen!

 47. Rebecca heter jag, 21 år från Västerås. Är utbildad sjökock (hotell- och restaurangprogrammet men inriktning sjöintendentur, finns i Gbg) Jobbat som kock/mässman på tankbåt i snart två år och det är ett spännande jobb men man är borta mycket i och med att båtarna inte går i Sverige.
  Har funderingar på att starta en egen matblogg, just nu skriver jag om livet ombord på båten. Vi får se, så länge uppskattar jag alla de bra som redan finns, där i bland din.

  Trevlig helg:)

 48. Johanna, 28 år, Mjölby. Angenämt!:) Jobbar på http://www.e-kontakt.se och den likadana finska sidan.

  Är en livsnjutare, älskar att sitta i ett mörkt hörn med en ficklampa och läsa en bok i ett tyst hem lika mycket som jag gillar gemenskap och mycket folk och tjohej! Fester går dock bort, alltså förfest, gå ut, efterfest. Är det någon privat hemmafest så fungerar det!

  Ha en underbar dag i solen!:)

 49. Maria heter jag, 20 år från Västra Götaland. Älskar din blogg för den är så inspirerande med fina bilder och goda recept.

 50. hej!!
  Jag heter Linda, är 25 år gammal med fästman och en son Wilmer på snart 2 år…bor i bålsta i Uppland.
  Jobbar som Barnskötare på en förskola på orten….

  Läser din blogg vardagligen, å får många tips på vad jag ska laga….har använt många av din recept….
  jag älskar själv att baka men tyvärr blir det inte så mycket….

 51. Hej!

  Jag heter Jenny och är utbildad kock i botten. Jobbar som säljcoach. Har en underbar liten kille på 3 år med min kärlek. Bor i Örebro. Driver även ett eget litet företag med inrikning design barn. Bloggar själv sedan snart 1 år tillbaka. Hittade din sida genom en google sök och sedan dess ligger du som favorit, både på bloggen och datorn. Ikväll ska vi göra dina grillspett med dippsåser igen! Kanon gott och snabbt. Ha en skön helg. Kram Jenny

 52. Är en snart 17-årig tjej, bosatt i Skåne – Hässleholm – som för tillfället går första året på gymnasiet.
  Intressen är fotografi, läsa böcker och liknande. Tycker dock om att läsa recept på både mat & bak, även om de i sitt resultat sällan blir bra. 😉

 53. hej Linda

  Mig känner du ganska väl igen. eller hur? Camilla från Motala.
  🙂
  Jag springer ju här lite då och då och har så gjort i flera år.
  Kramar och ett försenat grattis till er båda på bröllopsdagen.

  Och du..hur har det gått med din framtida hemlis. Får vi nyfikna läsare veta vad det handlade om snart eller? Kraaaam

 54. Hej, hej!
  Jag är strax över trettio, gift och har två barn. Vi bor i lägenhet i Umeå tillsammans med två katter. Jag gillar verkligen mat och fikabröd och som du sett har jag också en matblogg. Jag passar på att tacka för inspirationen du ger!
  Ha en skön söndag!

 55. Sandra, 20 år, bor med min sambo i en liten lägenhet i Gävle. Har pluggat bla svenska, till hösten börjar jag på personal & arbetslivsprogrammet. Har rötterna och familjen i Skåne, där jag tänker spendera större delen av sommaren. Mitt största intresse är att läsa, för läsdagbok och älskar att bläddra i den eller pyssla om böckerna i bokhyllan ^^. Kattälskare är jag också.

  Hittade hit till din blogg för längesen och återupptäckte den igen för ett tag sen. Alltid lika roligt att se hur oerhört duktig du är, både på att komponera maträtter och att fotografera ! Önskar jag var lika duktig 🙂

  Kram / Sandra

 56. Jag är pensionär och här och läser då och då när min egen inspiration tryter!
  Bra blogg och bra inspiration får jag.

 57. Hej hej!

  Jessica heter jag och är snart 35 år, bor med min familj (sambo o 2 barn) på landet en bit utanför Växjö.
  Är utbildad undersköterska men har sedan 6 år jobbat som sos-operatör.
  Pluggar dock vid sidan av jobbet nu för att förverkliga min dröm om att läsa vidare till barnmorska.

  Hittade din blogg för ett år sen och kikar in här då och då!
  Har provat många av dina underbara recept, den är en stor inspirationskälla med alla recept och bilder!

  Det är enormt vilket arbete du lägger ner på den 😀

  KRAM!
  //Jessica

 58. Vet faktiskt inte hur jag hittade hit första gången men jag har haft dig i min receptlista länge nu!!
  Tror aldrig jag har kommenterat men kikar in med jämna mellanrum.. gärna då jag behöver lite matinspiration..=)

  Jag är 30 år och bor i Göteborg. Säljare inom kläder och har inredning som största intresse.
  Bakning kommer på plats nummer två och det är här jag hittar fina recept att baka=)

  Ha en härlig söndag i det fina vädret!!!

 59. Hej!
  Mitt namn är Elisabeth och är snart 27 år fyllda boende i lilla Alingsås. Går in i alla fall en gång om dagen för att se om det finns någon uppdatering. Din blogg har gjort att jag har börjat laga mat igen. Dina recept är underbara och lätta på samma gång. De kan inte bli bättre.
  Bilderna du har gör att det blir mycket trevligare att laga mat.
  Grattis i efterskott på bröllopsdagen.
  *KRAM*

 60. Hej, Therese heter jag och är oxå en utflyttad norrlänning (Gällivare) som numera är bosatt i Holland. Hittade till din blogg när Cissi länkade din super trevliga matblogg till våran nystartade.

  Jag kikar alltid in hos dig och det är väldigt trevligt, inspirerande och proffsigt. Keep up the good work!
  🙂 Therese

 61. 32 årig tjej från Umeå. Bor med man och 2 barn. Myra ,10 månader och Tova 4,5 år.
  Tappar motivationen i matlagningen då det är mycket annat att stå men då går jag in här och får inspiration varje gång.Superbra, enkla recept och fantastiskt ”goda” bilder.

 62. Jag är 40 år bor i Vännäs. Tillsammans med min sambo har jag tre barn. Jag tycker om att prova nya recept och brukar titta in till dig för att få inspiration.

 63. samma tanke 🙂 jag gjorde oxå en efterlysning för nån vecka sen och undrade vilka mina läsare var.. kul att få veta ju!!

  jag är Victoria, 32 år, sambo Micke och dotter Olivia snart 2. Bor i Örebro och matbloggar på http://www.matplatsen.org. matlagning är största intresset men även inredning, kläder film och pyssel.

  Ha en bra dag!! kram

 64. Åh herrejösses! Har det redan gått 3 år sen du fick Nicke framme vid altaret! 3 år sen jag träffade dig sist alltså. Det är HEMSKT vad tiden går och det är jättehemskt att vi inte träffats sen dess. Men Sverige är långt 🙁
  Jag saknar dig kära vän och GRATTIS i efterskott på den 3-åriga bröllopsdagen!

  Vem jag är? Det vet du nog;)

  Kan dock köra en liten pres om mig ifall du glömt hahaha!

  Lindy, nyss fyllda 30, boende i Ö-vik, har bott lite överallt varav 7 år på Öland där jag träffade världens bästa Linda:) (Världens bästa näst efter mig själv då givetvis!)
  Jobbar som PA åt barn, har en flicka på 1,5 och livet kretsar kring det.
  Jo just ja! Driver egen firma tillsammans med sambon. Vi designar och tillverkar smycken i silver 925.
  http://www.highcoastsilver.se

  😉

  Puss och kram!

 65. 36 åring från Finland, Österbotten. Jobbar hemma, till stor del i köket… med 8 barn gäller det att ha stora grytor när alla är hungriga. Tycker om att baka och prova nya recept. Läser ofta här för att få tips på maträtter när inspirationen tryter.

 66. Hej! Jag heter Katarina är 44 år och bor i Luleå. Bakning och matlagning är mina största intressen. Har följt din blogg i ca 1 år.

 67. Emma heter jag, fyller 24 år i sommar och bor i Göteborg.
  Jag har ingen aning om hur jag hittade till din sida, men jag vet att jag lade till din hemsida som bokmärke redan efter första besöket 🙂

  Har kommit fram till att vi har samma matstil, gillar att använda likadana kryddor och så vidare.. Sen fullkomligt älskar jag att dina recept inte är så väldigt komplicerade – det fångade mig med detsamma!

  /Emma

 68. Hej!

  Jag minns inte hur jag hittade till din blogg, men det kan ha varit att du hade kommenterat i nån annan blogg och på så vis hittade jag Kryddburken – vilket jag är oerhört glad över. Detta hände kanske för över ett år sen eller nåt. Du är härligt inspirerande med lite annorlunda och spännande matlagningsgrepp men som ändå inte är svårlagat och dina härliga bilder är verkligen pricken över i.

  Jag är 37, förskollärare, bor i Arvika och gillar att stöka i köket, framför allt med att leka konditor på olika vis. Fast jag gillar också att laga mat, alltifrån svensk husmanskost till asiatiska rätter.

  Hoppas du och din familj får en härlig sommar!

 69. Sofia, snart 25, från södra Finland. Reser jorden runt så ofta jag kan, med obigatoriska stopp hemma för att jobba ihop nya pengar, och när jag är hemma är matlagning mitt största intresse.

  Hamnade in på din blogg ”av misstag” för nåt år sedan, när jag googlade på banankaka eller apelsinkaka eftersom jag hade frukt som behövde användas. Sedan dess har din blogg fått en egen tag uppe i min webläsare så jag snabbt kan komma in och få en blick av vad du skrivit om idag. Jag är inte en sån som följer recept vid matlagning, men älskar att läsa och se bilder och inspireras. Det är en njutning, och dina bilder på läckerheterna är en fröjd för ögat.

  En del av dina recept på bakverk har dock blivit favoriter jag ständigt återkommer till. Tack för en härlig blogg!

 70. Undrar om jag är den äldsta som besökt din blogg..? 🙂
  Jag tittar in lite då och då, kollar dina senaste recept.
  Gillar dem mycket! Eftersom jag är GI-are gör jag om recepten
  lite och det blir också gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..