Jag bara grejjar lite…

 •  Ny top-logo
 • Navigeringsmenyn flyttad till höger
 • Större text i inläggen
 • Och lite ljusare tider… :-D
  •  Ny top-logo
  • Navigeringsmenyn flyttad till höger
  • Större text i inläggen
  • Och lite ljusare tider… 😀

  Blir det bra såhär tro? Känner ni igen Kryddburken?

  1. Hej!! Måste bara säga att igår provade jag att göra kycklingfyllda canneloni som du visat tidigare, och himmel och pannkaka vad goda de var. Slickade även burken med röran som jag gjort tidigare och den var SUPERGOD kall, kanske som fyllning i en bagutte ihop med lite sallad. Har hittat hit genom en annan blogg och kommer absolut prova fler av dina smarriga recept. TACK för att du delar med dej. Kram Cathrin

  2. Bloggen blev jättefin i sina nya kläder.

   Jag följer alla dina inlägg med spänning. Önskar att jag var en bättre kock. Älskar att laga mat till andra men har så dålig fantasi.
   Tack för dina smarriga recept.

   kram Sara

  3. Åh vad snyggt det blev! Jag gillar verkligen att det blev ljusare – tycker dina vackra foton kommer mer till sin rätt nu. 🙂
   KRAM!!

  4. Åååh! jag som älskat din blogg för att den inte ser ut som alla andra, stilmässigt då.

   ah självklart för maten & dom ur snygga bilderna också.
   men ååh nu ser den ut som alla andras, trist =(

   Alexandra!
   Roligt att du gillade min föregående layout, men nu tyckte jag det var på tiden att uppdatera sig lite, den har ju sett likadan ut sen starten… Och det var ju några år sen! 😀
   Hoppas du ändå kommer att besöka Kryddburken och hitta lite inspiration!

  5. Jag tycker att den nya web-layouten är snygg och behaglig. Lite av det ”Nordiska Ljuset” på nåt sätt. Nu undrar dock jag med flera när vi får se en kok-bok av dig? Dina bilder är ju så proffsiga och som gjorda för att sättas på pränt. Eller blir det kanske något TV-inslag? Du är värd att synas mer, inte bara på internet.

   Keep it up!

  6. Wow!

   Hur 17 får du tiden att räcka till? Instämmer med tidigare talare, sommarljust, lätt och skönt på något vis.
   Känner igen? Nää, inte riktigt – du har ju bytt rejält! Men ska det vara så ska det ordentligt 😀

   Kan inte tänka mig att din statistik kommer att avslöja något (mer än vackert väder = färre besök), det är ju maten, bilderna och recepten vi suktar efter, eller hur gott folk?

   Hur som, me like! Grattis kram!

   /K
   ps. mysko, fick mail av dig precis nu under tiden jag skrev detta… Patitelepati eller vad det heter? 😉

  7. Själv lever jag kvar i det gamla och tyckte inte alls detta var lika bra som det brukar vara 🙁 Men allt är en vanesak!:)

  8. Hej! Jag har pricis kommit igån med min blogg och jag hämntar min inspiration hos dig och gjort sedan du startade.. Jag la ut ett nytt och ett gamalt recept som jag gjort ifrån din sida, fast med mina egna bilder men med ditt recept. Jag länkar din sida när jag lägger ut receptet hoppas att det är okey annars tar jag bort det…

   Kram Sanna

  9. OJ..!!

   Direkt kom tanken,, nää vart har jag hamnat..??
   Men så varé ju till KRYDDBURKEN.. *Phuu*

   Ljust och fint, men ovant.

   Ha det bäst vännen.. // Kramar från Skåne genom Annelie

  10. Jättesnyggt,Verkligen!!
   Fortfarande stilrent!

   Blev först så förvånad att jag trodde min dator hade blivit helt knäpp och dirigerat mig någon annanstans…ha,ha.

   Än en gång,snyggt jobbat!

   Mvh åsa!

  11. Vad fint Linda!
   Jag är för feg att ändra min(läs:jag kan inte ändra min själv, ha ha) Din kalla beasås ska jag garanterat göra nästa gång vi grillar för den verkar super! Fina MammaMuugrannar du har!
   Kram Karin

  12. Stilrent ochs snygt och fräscht, menkan du ändra bakgrundsfärgen bakom bilden till något som rimmar mer med det som komma skall blir det pricken över i´t. För ljusblå matchar inte helt resten av det smoär här tillsammans med det grå-gröna.

   PS! Hoppas du fick mitt mail om utskrifter!! DS!

   \mvh Henrik

  13. Vad fint det blev! Jag har, till skillnad från många andra, haft lite svårt för att läsa din blogg pg a allt det svarta.
   Så jag är glad att du gjorde sidan ljusare!

   Uppskattar verkligen dina recept och inte minst dina fantastiska foton!

  Kommentera inlägget

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

  LOADING..