Loka i nya smaker!

kryddburken_0000_loka
Loka kommer nu ut med ytterliggare smaksatta bubbelvatten! Ibland finns det så många smaker att välja på så man blir alldeles villrådig när man står där och ska välja.

Det är visserligen inte så ofta jag köper dessa bubbelvatten, mest i bilen på väg nånstans och man blir törstig. Och vill man inte köpa läsk, eller festis eller annat sockersött så passar ju dessa bubbel perfekt! Men ibland får man verkligen leta ordentligt för att hitta den med neutral smak som jag i 9fall av 10 alltid väljer!

Men nu har jag helt plötsligt en suverän favorit! RED HOT STRAWBERRY!!
Jordgubb & chili, kan det bli bättre!? Lite hetta i smaken, lite rivig och vädligt fräsch och med en mild ton av jordgubb! Den här gillar jag skarpt!

De andra smakerna, aprikos och passionsfrukt, helt ok! Men långt ifrån Red hot Strawberry! 😀 Den måste ni prova!

kryddburken_chili
(foto; fjolårets chiliskörd)
Chili måste nog vara den absolut godaste kryddan och smaksättningen, passar till ALLT! 😀

 1. Hej tjejen!

  Åhh..din biffgryta i inlägget innan detta såg jättegod ut. den måste jag testa vid tillfälle!

  Jag vill också bli ”provsmakare” av lite av varje precis som du är..men gissar att jag måste skärpa till mig med uppdateringarna i sådana fall! 🙂 Hur bar du dig åt egentligen???

  Jag jobbat jättemycket under en tid nu..därav min tystnad på nätet. Mycket föräldramöten på kvällarna som hjag deltagit i då jag är skolans dataansvarig och ny lärplattform och nytt datasystem är på G. men nu ska det nog lugna ner sig lite igen om ett par veckor!

  Vi jobbar imorgon, onsdag också och sen på skärtorsdagen åker vi faktiskt iväg till Rügen i Tyskland några dagar tillsammans med bästa kompisarna. Det ska bli så himla skönt…samtidigt som det faktiskt är jättehärligt att jobba den här veckan då eleverna har påsklov! 😉 Dumt att ta semester just den veckan egentligen!

  Ha nu en rigtigt Glad påsk så hörs vi när det blir vardag igen! Kramar från Camilla

 2. Jag gillar inte alls bubbelvatten…föredrar bubbel som är sött eller helt vanligt kranvatten…men jordgubbar och chili låter ju onekligen spännande. Kanske att jag prövar den i alla fall:)
  En glad påsk önskar jag dig!!

 3. Den med smak av passionsfrukt är godast tycker jag! Smakar som om det vore ren saft av frukten, helt oväntat. Men red-hot strawberry är riktigt god för att vara en jordgubbssmak, de brukar bli för sliskiga.

  /Nushu

 4. Håller med om att chili är GULD! hoppas det blir något på plantorna bara. Har du några på gång?
  Den där biffgrytan vill jag äta, helst NU!

 5. Jag är inte så förtjust i kolsyrat vatten men jag tycker om att testa nya saker. Jag tycker den där med Aprikos låter spännande .. Undra om den kan vara som Shio som fanns för massa år sedan?

 6. Chili passar mig oxså.. ska absolut testa den där när jag blir törstig nästa gång.. inte så ofta jag dricker bubbelvatten.. föredrar vanligt iskallt vatten med antingen citron eller med Äppelcidervinäger.
  Ha de gott/Pialotta

 7. Också jag väljer oftast neutral smak. Älskar Ramlösa med färre/mindre bubblor, men den finns nästan aldrig någonstans numera.
  Glad Påsk!

 8. Jag är ny här och jag är ledsen men jag måste sätta in en länk till dig så mina vänner får se dina fina bilder och recept- hoppas det är ok!!? Vilken underbar sida!

 9. Jag brukar köpa citron eller lime-smak på bubblet, allt annat smakar konstgjort tycker jag – utom naturell såklart:) Jag gillar Icas vatten, det är lagom kolsyrat.
  Biffgrytan ska jag titta närmare på framöver – mums! Just nu står förresten en smörgåstårta á la Italia och gottar sig tack vare dig;)
  Ha en riktigt skön påsk!

 10. jag är av dem som älskar bubbelvatten, har alltid några stora flaskor i kylen 🙂 så red hot strawberry hamnar direkt på handelslistan, låter super! tack för tipset!!

 11. Inne och kikar. Ska se om jag hittar något nytt spännande kakrecept. Är dax för kalas nästa helg igen. Blåbärskakan blev jätte bra!!

  Jag dricker mycket bubbelvatten men min favoritsmak tog de bort,vildäpple.

  Glad Påsk, Vicki

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..