PS… Imorgon ska vi fira! .DS.

kryddburken0000776_blommor
Små söta vårbuketter som Joline och jag plockat idag på en skogspromenad med Dalton!

Ja, imorgon ska vi FIRA!!! – Kryddburken fyller ju 2år!!

Firarrecept kommer imorgon! 😀
Tack alla ni som står vid min sida!

 1. Det är nästan så jag måste fira här hemma då också! Min favoritblogg blir 2 år! Inte illa 🙂
  Och vilka vackra blommor! Hur långt har våren kommit därnere egentligen? 🙂

  kram Karin

 2. Men vad skoj!!
  Grattis till 2 stycken fantastiskt inspirerande år!! 🙂
  Jag uppskattar din blogg otroligt mycket skall du veta, superbra bloggat Linda!

  Massor av kramar från mig till dig!
  // Jennie

 3. Då du kommer drunkna i gratulationer i morgon passar vi, Kari och Bakmaskinen, på att säga grattis och snyggt jobbat Li redan nu!!!

  Vi har stor glädje av det du gör – du imponerar!! Just nu letar vi recept på kåldolmar…

  Kram i massor!

 4. Vilken härlig vårsymfoni,om man lyssnar noga så hör man koltrastens sköna drillar i bakgrunden man känner den underbara jorddoften börja återvända efter sin stilla sömn. Visst är det skönt att sträcka på sig och känna värmen som börjar sprida sig i kroppen och knoppen,sträcka ut och ta ett par ordentliga andetag av vårluft,nu närmar sig den tid då vårspring sprider sig i benen, allt ska fejas putsas inte minst dammiga fönster,ja hur ska tiden räcka till……… lika dant varje vååååååååå……..
  Har du märkt ljuset är i antågande som en liten båt vid bryggan som lossat sin förtöjning glider den sakta iväg utan att man hör eller ser det. Plöslig är den här SOMMAREN det är lika dant varje ååååårrrrrrr…… plösligt ser jag den årets första blåsippan jag tar den varsamt mellan mina figrar och nyper av den min älskade krattar höstlöv och jag står framför henne och sätter blomman bakom hennes öra och kysser henne ömt,en vårkyss,jag känner vår i min kropp……………det besvaras.
  I min ögonvrå registrerar jag den, tofsvipan…..
  Ja det är förunderligt…same precidiour as last year. Visst är livet en gåva….. barnen stojar och skrattar i gungan och väntar på……..

  Ett liten vår hälsning till dej och din familj och en hälsning till det myckna skrivandet som glädjer gammal som ung och prinsessa som kung…..

  God vår på dej trevliga och omtänksamma kryddburk

  /vårens härskare rolf

 5. Först och främst – Gud vad härligt att se blommor! Längtar så otroligt mycket till sommaren nu.. Och sen måste jag bara säga GRATTIS till 2 år!!! Jättkul ju! 😀 Jag har följt bloggen länge och hoppas att du fortsätter blogga många år till. Tack för din inspirerande matblogg!! Kram! 🙂
  /Jasmine

 6. Klockan är strax efter 6 på morgonen jag sitter och tittar ut genom mitt fönster det är ljust ute.
  Jag vill vara först idag på den stora 2års dagen och ropar ut i etern hhuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa och gattis hoppas att du får TÅRTA i dag

  /roffekock

 7. Ser framemot minst två trevliga år till med dig! Längtar efter dina firarrecept! Här i norrland har vi underbar vår/vinter, snön gnistrar i solen! Inte så dumt det heller! Tack för all inspiration och fina bilder hittills!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..