Kiwi & Melon Smoothies

kryddburken0000764_smoothie
Lite hängig? Trött på att våren aldrig anländer på riktigt? Behöver du piggas upp lite? Jag lovar detta är en energidrink i särklass! Såå god och så läskande fräsch just nu! Honungsmelon mixat med kiwi! Inga krångel, busenkelt och riktigt gott & nyttigt! Mixa till frukost eller mellanmål! Barnen älskade detta!

4 port
Det här behöver du :
½ honungsmelon
6 kiwi

GÖR SÅHÄR :
Ta bort kärnorna ur melonen och skär i bitar.  Dela kiwisarna i halvor och gröp ur köttet med sked. Mixa allt med stavmixer eller i matberedare. Jag hade tänkt tillsätta naturell yoghurt men efter att ha provsmakat mixen så beslöt jag mig för att skippa yoghurten helt! Detta är så fräscht och gott som det är! En härlig sötma kommer från melonen så det känns verkligen som att man har sockrat smoothisen men det har man ju inte!  Pluspoäng för de! Drick och njut! Kan det bli enklare?

kryddburken0000763
Kiwifrukten, eller kinesiskt krusbär, är fullproppad med C-vitaminer och perfekt som vitamin-kick-drink denna årstid!

kryddburken0000762
Honungsmelonen ger god sötma till denna kiwidrink utan att det behövs tillsättas något socker! Perfekta smakkombinationer med andra ord!

Fler recept på smoothies :
Apelsins smoothies
Mango/Citrus smooothies

LOADING..