Nyårsafton om bara några timmar…

kryddburken0000326
2008 års bubbelglas med Pommac! Champange är faktiskt inte godare… 🙂

Att dagarna går fort, bara virvlar förbi mig just nu kanske ni har märkt? Jag har jobbat i mellandagarna både före julen och nu innan nyåret så det har inte funnits så mycket tid till min kära Kryddburk, men ibland behöver man lite ledig också och bara mysa med familjen, datorn avstängd och inga krav, inte sant?! Men självklart ska nyåret firas, nu är jag ledig i dagarna fem! Härligt ska det bli och hela familjen samlad. Vi ska mysa med smörgåstårta, små goda drinktilltugg, fina glas med bubbel och färgglada raketer! Barnen får skåla med Pommac, och så gör även vi vuxna för ingen av oss gillar Champange faktiskt! Ska bli riktigt skönt med lite ledigt nu!

Har nyss kommit hem från jobbet och packat in ett gäng matkassar inför morgondagen! Nu tar jag kväll, ska läsa era mail och förundras över hur fantastiska läsare jag har! Tack för att ni finns! Imorgon blir det en läcker lax & räkor-smörgåstårta, missa inte den! Vi har nog infört en ny tradition för våra nyårsaftnar nu skulle jag tro. Det blir ingen tung oxfilémiddag med dessert som nyårsmat, det blir FÖR mycket har vi kommit fram till, man blir bara trött och dåsig. Istället blir det smörgåstårta precis som förra året och lite gott till drinken istället, känns mer fräscht & lätt! Ska fixa å dona på förmiddan tänkte jag. På återseende imorgon!

LOADING..