Kycklingrullader med Ädelost

kryddburken00006151
Kycklingfileér kan man göra så mycket gott med! Leif Mannerström syns ju lite titt som tätt på TV-reklamen med sina tunt skivade kycklingfileér, och han ruuulllar dom!! 🙂 Personligen tycker jag det är lite löjligt att gå å köpa tunt skivade kycklingfileér när det är så enkelt att göra själv! Fram med stora köttklubban och banka ut dom i en plastpåse! Fyll med något gott, rulla ihop och stek i ugnen!

Det här behöver du :
4 kycklingfileér
1 köttklubba + plastpåse
1 bit ädelost
1 dm purjolök
3 msk cremé fraiche
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Stoppa en kycklingfilé i plastpåse och banka på till önskad storlek! Har du ingen köttklubba går det lika bra med en stekpanna! Rör ihop ädelosten med finhackad purjolök och rör i några matskedar cremé fraiche! Salta & peppra! Lägg fyllning på varje lycklingfilé & rulla ihop! Lägg i en ugnsfast form och stek i ugn på 200 grader ca 45-50 min. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt i köttet. Det får inte vara rosa! Servera med en god pasta!

 1. Håller med dig om att det är löjligt att köpa färdigbankade när det är så lätt att göra själv!
  Det här lät och såg verkligen jättegott ut Linda!
  Jag måste faktiskt plocka fram köttklubban och testa det här smarriga receptet! 🙂 Toppengott ju!

 2. Hej, jag tror du kan lyckas med en brödfläta om du använder mycket mera mjöl så att degen blir ganska hård. Du ska ändå inte äta brödet så då spelar det ingen roll om brödet är hårt eller inte. Brödet blir gansk tungt men mjölet kommer nog hålla den samman om den inte är för stor. Lycka till och visa gärna en bild om du lyckas 😀 .

  Ha en riktigt härlig GOD JUL själv och tack för att du kikar in på min blogg.

  Kramar Nadja

 3. ja du visst går det lika bra med en klubba;-) Jag har ju gjort de där förut efter recept från just den reklamen.. gick hur bra som helst.. de är skitdyra de där tunnskivade.. såg jag.
  ha de fint nu är min bakdag slut för denna dag;-)
  Kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..