Underbart God Laxtallrik

kryddburken0000568
En god överrraskning av mannen som varit på resande fot med flyttlastbilen! Lyckligtvis körde de dessutom förbi ett rökeri!! Varmrökt, härligt saftig lax kom han hem med! Finns det nåt godare? Säger jag som inte gillar fisk (egentligen), men detta har jag nu lärt mig äta! Gud så gott alltså!! Egentligen behövs inga tillbehör, det räcker gott med att öppna papperpåsen och nypa sig en bit men nu skulle det ju bli middag till hela familjen! Jag blev lite förvarnad så jag hann fixa med lite tillbehör i lagom tid tills han kom hem! En härligt ljummen potatissallad som fått dressa sig i en god vinegrette med olivolja, citron, vinäger, lite örtkryddor & dill! En kall fisksås på cremé fraiche, majonäs, lite hackad rödlök, salt & peppar! Ägghalvor och en god machésallad!

kryddburken00005691
Imorgon blir det jobb fram till 14! Men när jag kommer hem ska här julpyntas, hängas upp stjärnor, stakarna ska upp i fönstren och gran-girlangerna rätas ut och ljusen ska i! Julgardinerna ska strykas och så ska jag köpa med mig lite fina blommor på vägen hem från jobbet! 


Trevlig helg denna första Advent alla mina underbara läsare!!

LOADING..