Tack alla mina underbara läsare!

Ett stort tack och massor med kramar till alla er som skrivit kommentarer och mejlat!! Ni är ju för goa alltså! Tack tack!! Jag har lite svårt att skriva ordentligt, fick en kockkniv av min kära make som jag skulle prova för första gången! Hej hå, satan va vass den va!! Det var iofs jättekul att hacka lök fort precis som kockarna, men när jag hade gjort de längsgående snitten skulle jag göra två tvärgående också och kör kniven rakt genom fingret på höger hand, ett snyggt tvärgående snitt där också. Så det  går för närvarande lite knackigt att skriva med en och en halv hand! Måste nog öva lite mer med kniven senare… Lägger upp lite bilder av en del presenter jag fick, ni måste ju bara få se ju! :-) Tack än en gång till alla er som läser här inne!!


Blommor i massor… Och rosor som är så vackra!!  Fick också ett stycke rådjurs-baklår från vår granne, det ligger nu i frysen och ska lämnas in på rökning lagom till jul!! Så gott!!
 

Härliga krukor i en snygg serie med massa gröna växter bla.
taklök, svärmorstunga, aloe vera, hjärtan på tråd o lite andra!


Här är syndabocken till mitt finger, men jag tror vi kommer att komma riktigt bra överrrens bara jag får lära känna honom lite! 🙂


En servis av mitt favoritproslin från Indiska!!


Love… Faith… Hope… Och en middag på tu man hand, bara mamma & jag! 🙂


Kaffe & The & pepparkakskarameller av underbaraste Anna!!

Det var ett litet axplock från mig så länge,
snart kommer det recept igen! 🙂

 1. Hihi jag fick också en sån kniv i 30-årspresent. Jag skar mig också det första jag gjorde *s* Var inte riktigt van vid en så vass kniv *skrattar* Man vänjer sig dock rätt fort, eller så är det min kniv som blivit så förbenat slö, vilket som… 🙂 Grattis i efterskott!

 2. ooh, fina gåvor! 🙂 Kniven blir man avis på! Dock inte skär såret! :S Hoppas det läker fort så du kan förse oss med fler godsaker! Föressten äppelkakan du hade recept på var underbar!!!

 3. Underbart hjärta och allt annat du fått på din stora dag:-) Kockknivar är då inget att leka med;-) men visst är de så bra.. finns det något eländigare än slöa knivar.. tror inte det.
  Kram o ha de gott.
  Jag fick ett tips från en annan mattjej om ”Matbloggarna”.. ska se om jag hittar något på din sida om det.

 4. Stort Grattis och hoppas att din dag var magisk..!!
  Stort grattis och en go födelsedagskram..

  Ååå… Visst är den servicen den finaste som finns.. Det turkosa är ju så underbart, jag är oxå lycklig ägare till en snygging (jag har en svägerska på indiska i Gbg;)..)

 5. Du vet väl om att knivar alltid ska behandlas med respekt och man måste alltid be en bön med önskan om ett gott samarbete annars kan det så illa som det gjorde.

  /rolf

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..