Nya Kryddfavoriter


Dessa kryddburkar från Toja Import vann jag via en 4:e plats i en recepttävling på Matklubben.se. Temat var Kryddstarkt” och mitt bidrag var Chili Cheese Balls! Kryddorna har förutom läcker design i plåtburk riktigt häftiga smaker! Sötkryddigt & väldigt aromrika, behövs inte mycket, de är väldigt dryga & räcker länge! Den givande favoriten är för tillfället American Steakhouse Seasoning, änvänds flitigt till en fin köttbit på grillen, perfekt lagom rökig smak! Tex-Mex är perfekt att röra ihop en stark marinad på eller använda som rubbing! Jamaican Jerk passade helt ypperligt till tacofärs & Cajun ser jag fram emot att använda i grytor framåt hösten! Det är tydligen inte så många butiker som säljer dessa kryddor ännu men jag skulle tro att de skulle bli mångas favoriter, men självklart går de ju att beställa på Toja Imports egen hemsida!

width=300
Recept på Chili Cheese Balls hittar du här >>

 1. Just dom där kryddburkarna har jag varit på väg att köpa, men jag var ute efter just din favorit American Steakhouse och jag hittade dom på City Gross här i stan så nästa gång går dom kanske följa med hem. Såg dom någonstans på nätet också så jag får testa där om jag inte hittar den på City Gross !

 2. Kul med en 4:e plats!
  Tänkte på dina chilibollar igår och att jag måste testa dom snart.
  Jag har Jamaican jerk, jättegod till både fläsk och kyckling. De finns inte här hemma hos mig men jag hittade på NK, får spana efter de andra sorterna då!

 3. Grattis till vinsten!
  Tycker att din blogg är kanonbra! Tänkte prova den där köttfärsrullen som du lagt upp recept på nu till helgen, låter supergott!

  Titta gärna in på min blogg 🙂

 4. Grattis till vinsten! Du visar alltid så många spännande kryddor och jag blir kanonsugen att testa och smaka!
  Jag gjorde dina chili cheese balls för några veckor sedan. Jättegoda!! Gjorde dock en miss. Jag hade ont om tid och köpte en påse färdigriven västerbottenost vilken är för grovt riven. Det satte sig i spriten så jag fick ta bort hela ”spritsmnstycket” och klicka ut smeten på plåten. De blev inte vackra att titta på..men som sagt..MYCKET goda! Tack för alla recept du delar med dig av! Hoppas det är ok att jag lägger recept från dig på min sida…jag länkar ju alltid!? Kramar från Camilla i Motala

 5. Sara!
  Ja, citygross har jag hört att dom finns! De är verkligen häftiga kryddor!

  Anna!
  Tack tack!

  Ingegred!
  Alltid kul med lite credit! 🙂

  CamillaK!
  Självklart får du länka hur mycket du vill!

  Duvan!
  Tack Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..