Odlingar i Köksfönstret del 2


Bild 1 Gröna sköna….
Ja, det växer så det knakar i köket just nu!
Kan ni se på bilderna vad det är för plantor som blivit stora? Första delen av mina odlingar i köksfönstret hittar ni här! 


Bild 2 Ger massor av skörd…


Bild 3 Hanteras varsamt…


bild 4 Klättrar & kryper…

Nu har faktiskt mina små gurkor, minimajs och sockerärter börjat titta upp så smått också!! Jag vill ha lite mer värme nu så man kan börja plantera ut allting! Det är lite trångt för tillfället!

 

 

  1. Härligt med dina odlingar. Jag sådde ännu mer kryddor, peppar, paprika och sallad i onsdags och rucolan tittade upp redan igår. Den är så snabbväxande och så är den god och dekorativ också. Jag hoppas också på värme nu så jag får fylla upp mina små växthus med alla mina kryddor och grönsaker. Ha det gott. // Solan

  2. Solan!
    Låter härligt! Salladerna har jag inte gett mig på ännu, tänkte så dem direkt ute, men ruccola är ju gott så det ska jag köpa lite frön! Ha en trevlig helg!

  3. Rucolan är nog den mest lättodlade salladen som finns tror jag. Du är välkommen att titta in i min web-butik med fröer. Jag har många olika salladsblandningar som är roligt att odla + massor mer. ha det gott. // Solan

  4. Oj, vad det växer på bra hos dig. Hoppas verkligen att våren gör ett stort språng i rätt riktning, så vi kan komma igång ordentligt med köksträdgårdarna.
    Ha en trevlig kväll!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..