Skriva ut recept!

Det är många som frågat om utskriftversion av mina recept här på Kryddburken. Jag vet att om man bara klickar på ”skriv ut” så kommer minst 50 recept på en gång, alla som visas på sidan…

Ett tips är att klicka på receptets permalink, dvs. klicka på rubriken av receptet. Då visas bara det receptet på en sida så att säga. Men än så länge har jag inte kunnat hitta nån utsriftsversion i wordpress, kanske nån klok själ därute som vet och kan hjälpa mig??

 1. Jag har faktiskt inte heller hittat någon wordpress utskrift, läst en del förslag om det och jag tror att det går göra på något sätt, kanske med en annan design, eller genom att ”trycka på lite knappar” jag har inte lärt mig wordpress än, men sök på print så kommer det upp en del, kanske du förstår bättre än mig.

  Annars är nog det enklaste att kopiera och klistra in i word, eller som du säger klicka på permalänken. Därefter är det bara att välja Arkiv och skriv ut så kommer bara den sidan.

  /Emma

 2. Hej.
  Ett bra tips är att kopiera hela receptet med bild och allt och klistra in i ett word-dokument. Jag har en receptmapp där jag sparar alla recept och då kan jag bara gå tillbaka dit om det skulle förkomma eller om någon vän vill ha receptet.
  Bara ett tips.
  Ha det gott. // Solan

 3. Hej ..Linda,
  I love ur blog, so many delicious food. i came here a couple of time to find a recipe if i want to make swedish food for my family. the most i love is smörgåstårta.

 4. Du som brukar skriva egna recept, har du kollat in matboken.se? En nystartad community med en enkel mall för att skriva och spara recept som dessutom gör dem sökbara och enkla att dela dela med sig.

 5. Hejsan! Hittade din härliga sida på bloggportalen! JAg har precis kört igång min egen blogg nu, o skulle gärna länka till dig om jag får?!

  Skriv gärna en kommentar med svar hos mig då du kollat vad min sida handlar om!

 6. Staffan!
  Idé är bra men det finns för många samlingsajter tycker jag där man blir ”en i mängden” med sina recept, jag tror mer på personlighet och personliga bloggar så jag fortsätter i min kryddburks-anda! *S*

  Servitrisen!
  Absolut, självklart får du det! Ska ta en titt förbi dig nu!

  Kinna!
  Nej nej nej, hur kan du tror jag gett upp?? Inte heller har det hänt något jag har bara jobbat en himla massa, varit lite kaotiskt ett tag så jobbet har fått gå före, men nu ser det ljusare ut! Vi börjar med en ledig helg så ska jag nog lyckas få fart på bloggeriet igen! Kram till dig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..