Kycklingsoppa med Nudlar

kryddburken0000292.jpg
En nyttig mustig soppa med kyckling, wokgrönsaker & nudlar, passar bra tillsammans med ett gott bröd, i det här fallet fick det bli de nybakade grötbullarna!

4 port
Det här behöver du :
200 gram äggnudlar
2 kycklingfileér
1 riven vitlöksklyfta
250  gram frysta grönsaker (Findus Chineese Wok)
1 l buljong av kycklingfond
2 tsk tomatflarn
Salt & Peppar

GÖR SÅHÄR :
Smält smör i en gryta och fräs kycklingen skuren i mindre bitar tillsammans med vitlök och de frysta grönsakerna & tomatflarn. Slå på buljongen och låt koka upp några minuter, lägg ner nudlar och låt småkoka ca 2-3 min. Servera med ett gott & nyttigt bröd!

kryddburken0000291.jpg

 1. Det var länge sen vi åt soppa, sa sonen igår. Och nu vet jag vad vi ska göra för variant. Tack för inspirationen! Snabbt, enkelt, gott – kan inte bli bättre.

 2. Jag googlade lite, egentligen hade vi velat bo på Scandic eftersom dom har 20% rabatt om man ska gå på Disney on Ice, men du kan nog som jag räkna ut med lilltån att där var smockat ända upp på vinden 🙂 Vi kollade på hotell inne i Gbg…dom skulle ha 2500-3000 för oss 3 en helg, och jag vill ha råd med lite mer än att bara sova. Så hittade jag slutligen det här hotellet http://www.applehotel.se/ Det ligger iofs 15 min med spårvagn utanför Gbg, men jag tycker inte att det stör mej nämnvärt. Sen tjänar jag in dom pengarna ganska snabbt. Men restaurangen klurar jag fortfarande på, bloggar om det när jag kommer tillbaka ! Gjorde förresten fattiga riddare enligt ditt recept idag, så smarriga !!
  Ha det så bra 🙂

 3. Karin!
  Ja precis, snabbt & gott!

  annamaria!
  Tomatflarn smakar väldigt likt soltorkade tomater, men inte riktigt! Men gör sig fint i grytor, sallader, såser och soppor!

  Sara!
  Tack för hotell-info, det ska jag lägga på minnet, lät inte alls tokigt! Ja du får återkomma med restaurangbesöket! *S*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..