Gratinerad Tortellini med Broccoli & Blomkål

kryddburken0000228.jpg
En tortellinilåda med massa gott. Blomkål är inget nån av oss i familjen föredrar äta ”naturell” men inbakad i en god gratäng blir det mums tillsammans med broccoli och krämig pasta! Det här rekommenderar jag varmt!

6 port
Det här behöver du :
1 frp Barilla Tortellini ost
1 pkt Kelda ostsås
1 bukett broccoli
1 bukett blomkål
Salt

GÖR SÅHÄR :
Koka tortellini enl. anvisningarna på förpackningen. Koka även upp en stor kastrull vatten och dela broccolin och blomkålen i små buketter och koka dem på svag värme tills de är mjuka. Blanda allt sammans i en ugnsfast form och häll över Kelda ostsås. Gratinera ca 25min 225 grader. Strö ev. över lite riven ost före gratinering!

kryddburken0000226.jpg kryddburken0000227.jpg
Blanda, tortellini, broccoli & blomkål i en ugnsfast form.
Häll på 1 pkt Kelda ostsås och gratinera i ugnen. Ev. lite riven ost uppepå!

LOADING..