Tacos på en tallrik!

kryddburken0000218.jpg
Tacos är riktigt gott och lätt att variera med tillbehör, starka färger & heta kryddor! Jag är inte så förtjust i de hårda skalen och heller inte att bygga berg för att sedan ta en tugga och allt faller samman… Lite plockigt och överskådligt hellre! Mannens variant däremot är stora berg som dock inte kan ätas med fingrarna utan med kniv & gaffel! *S* Här har vi het kryddig nötfärs som fräst ihop med Santa Marias hot Tacos Spice Mix, sallad, majs, Taco Sauce, rödlök, riven ost & vitlökssås! Brödet den här gången snodde jag deg ifrån långfranskorna som jag bakat idag. Det skulle bakas ut 4 st bröd, men jag gjorde bara tre och tog sista degklumpen till taco-middagen istället. Bara kavla ut runda pitabröd och grädda likt långfranskorna. Recept på långfranska kommer snart…

 taco-spicemix-hot.jpg  taco_sauce_hot2.jpgtaco_sauce_hot2.jpgtaco_sauce_hot2.jpg
Vitlökssås :
4 dl turisk yougurt el. matlagningsyoghurt
4 pressade vitlöksklyftor
½ tsk vitvinsvinäger
En nypa torkat mynta
salt peppar

kryddburken0000219.jpg
Mannens BIG Taco-berg! *S*

LOADING..