Honungslax med Pasta & Grönt

kryddburken0000147.jpg
En lätt & fettsnål middagsrätt med god smak av honungsmarinerade laxtärningar. Serverade tillsammans med Zetas pasta Radiatori Fibra Bianca med 10% fibrer, mer än i vanlig fullkornspasta till och med! Riktigt gott & självklart lite späda nyskördade grönsaker till! Haricot verts, en god favorit!

2 port
Det här behöver du :
Kokt pasta till 2 port
2 portsbitar laxfilé
3 dl haricot verts
1/4 röd paprika
1/4 gul paprika
3 små morötter

Honungsmarinad :
1 dl äppeljuice
3 msk honung
½ tsk chilipeppar
1 pressad vitlök
Salt & peppar

GÖR SÅHÄR :
Blanda samman alla ingredienser till marinaden i en skål. Skär laxfileérna i tärningar, lägg ner i en plastpåse & häll över marinaden. Låt stå kallt ca 2 timmar. Stek sedan laxbitarna i stekpanna. Servera till pasta med lätt koka, strimlade grönsaker. Strö över sesamfrön.

LOADING..