Rulltårtsbakelser

kryddburken000091.jpg
Max fyller 7 år idag!! Hurra Hurra! 10 st små rulltårtebakelser hann jag få ihop på morgonen, nu är det dags för jobb, lämnar över barn & kalas till mannen & återkommer ikväll! Här kommer ett busenkelt recept på rulltårta med jordgubbsfyllning.

Det här behöver du :
3 ägg
2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
½ dl grädde el. mjölk

GÖR SÅHÄR :
Vispa ägg & socker vitt & pösigt! Tillsätt vetemjöl + bakpulver & sist grädden, rör försiktigt! Grädda på bakplåtspappersklädd plåt i nedre delen av ugnen 225 grader ca 10 min. Vänd upp rulltårtan på sockerströat bakplåtspapper. Lägg en fuktig handduk över så lossnar pappret från undersidan lättare. bred på fyllningen medans tårtan ännu är lite ljummen, rulla ihop & förvara i rumstemperatur! Skär 10 st skivor & garnera med hemmagjord jordgubbssylt & spritsad grädde & silverkulor!

LOADING..