Veckans matsedel DEL 4

Och här kommer summeringen av föregående veckas middagar här i Öjkroken! Ordningen är återställd & den kommande veckan ska här bjudas på midsommarmat framåt helgen. Dessförinnan ska vi försöka hinna med lite fisk & örter, rostbiff, fläder/citronmarmelad & annat gott. Lagom till fredagen självaste midsommarafton så kan ju inte en jordgubbstårta låta bli att passera, eller vad tycker ni?! Färska jordgubbar garnerad på en klassisk gräddtårta…. Nu är det sommar!!!

GLAD SOMMAR alla goa kryddburken-läsare!

MÅNDAG Fullkornssnäckor med broccoli
kryddburken000021.jpg

TISDAG Korvstroganoff i chilisås
kryddburken000020.jpg

ONSDAG Sommargryta med primörer
kryddburken000030.jpg

TORSDAG Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
kryddburken000019.jpg

FREDAG Grillad kyckling med quinoasallad
kryddburken000031.jpg

LOADING..