Foliépaket med Kyckling & Grönt

kryddburken00005.jpg
Foliépaket med kyckling dressade med grönsaker svamp & frukt! En härlig kombination till säsongens nypotatis! Babyportionen med Banan/Curry till 4-årige dottern, resterande med Purjo/ shiitakesvamp, Minimajs/Tomat! Underbart gott på grillen!

kryddburken00001.jpg
Börja 4 timmar innan, eller helst kvällen innan, marinera 4 kycklingfileér i turkisk yoghurt! Låt stå i kylen med plastfolié över!

kryddburken00004.jpg
Gör små paket av grillfolié, fördela kycklingbitarna däri, här var vi två vuxna & ett barn!

kryddburken00003.jpg
Lägg på önskad fyllning, fr vä; Banan/Curry, Purjo/minimajs/Tomat & Purjo/ shiitake. En röra på en burk creme fraiché blandat med salt& peppar, en smulad buljongtärning av hönssmak! Till Banana/curry tillsatte jag just curry! 🙂 Ringla såsen över paketen & toppa med svartpeppar om så önskas!

Grilla ca 30min så kycklingen är riktigt färdig! Servera med nypotatis! Enkelt & gott av lite kyckling från frysen!

LOADING..