Kebab i hembakat pitabröd med tillbehör

maj07-438.jpg
Hemmagjorda pitabröd, vitkålssallad & kebabkött i tomatsås! Fefferoni & massa vitlökssås! Gott fredagsmys!!

Det här behöver du :
– Pitabröd recept se nedan
– Röd kebabås med tomat (den här såsen värmer jag också kebabköttet i före servering)
– Vit kebabsås med vitlök
– Strimlad vitkål
– Fefferoni

Vit kebabsås :
4 dl turisk yougurt el. matlagningsyoghurt
4 pressade vitlöksklyftor
½ tsk vitvinsvinäger
En nypa torkat mynta
salt peppar

Röd kebabsås :
2 dl tomatpure
½ dl aivar relish
½ dl rapsolja
2 msk tigersås
Salt & Peppar
cayennepeppar
Finhackad persilja & basilika

* TIPS!!
Ett fiffigt tips är att stoppa kebaben i ett kaffefilter till små ostyriga barnafingrar! 🙂

  1. Hej! Smög in och lånade receptet till den goda, röda kebabsåsen. Blev väldigt uppskattat av både barn och vuxna – tack! :)Fuskade med färdiga pitabröd, och det blev då perfekt snabbmat till hungriga magar efter en dag vid stranden. Gillar din blogg mycket, speciellt dina fina bilder! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..