Hemmagjord pizza… igen!

april07-529.jpg
Det tål att upprepas, hemmagjord pizza ÄR godast! Recept på pizzadeg, tomatsås & övrigt, kolla här! Byt ut den fattigt påplockade ”restaurang-pizzan” med tillhörande nota för 4 personer!!! Dyrt….

Lägg däremot till fågelkvittret från trädgårn och solnedgången som bländar! Där sitter man i lugnan ro hemma på altanen, hunden nyper brödbitarna som blir över, byxorna kan man helt obekymrat knäppa upp utan att tänka på att nån tittar, barnen behöver man inte se efter med radar mellan andra gästers bord, blir man trött & slö behöver man inte se artig ut och be om notan, in å släng dig i soffan och njut av livet! Du behöver heller inte sätta dig i en bil och köra hem! Du är redan hemma! Så!!! -Fram för ”hemma-pizzan”, familjen, fåglarnas sång, njutningen av livet och att få vara hemma!!

Hemma, hemma, hemma… på en ljummen varm vår-sommrig altan… Jag är nog en ”hemma-njutare”…. *S*

LOADING..