Parmesan & Vitlök!

caesar.jpg
Vad tycks om den nya dippen då?
Parmesan & Vitlök, ja det känns spännande om det inte luktar ”torr-parmesan” när man öppnar påsen…. Och de gjorde de!! Nån smak av parmesan hittade då inte jag, det enda den här dippen smakar är SALT, riktigt salt som till och med tar över smaken från gräddfilen… *blää* Nä, en hemmagjord variant får jag nog rekommendera istället, med nyriven parmesan och färsk vitlök! Det här sågar vi direkt! Till familjens favoriter hör däremot de andra ostdipperna & de ”starka” av någon konstig anledning! 😉 Gilla ostsmaken får jag stå för medans maken vill ha starkt så tungan brinner…

Så här kommer 3-i-topp-listan från Öjkroken :
1:a plats : Estrellas US Original medan maken föredrar Estrellas Hot Sweet Chili
2:a plats : OLW´s Cheez dip medan maken föredrar Estrellas Taco
3 :e plats
: OLW´s Ranch där är vi ganska överrens!!

Så Parmesan/Vitlök – Nej tack!!

LOADING..