Kycklingwok med äggnudlar

april07-200.jpg
En blanding av mina favoriter i en och samma rätt tillspetsade med hot-hot-kryddan red jalapeno! Minimajs, vattenkastanjer, babmuskott, groddar, kyckling & nudlar!! GOTT!! Maken här hemma tyckte det var supergott o han gillar stark mat, jag hade nog kunnat hoppa ner några steg så hade jag varit mer än nöjd, men alltid lär man sig nåt till nästa gång! Smaklökarna får sig ett uppsving iallfall, vare sig man vill eller inte! 😉 Så jalapeno ska inte underskattas!

Det här behöver du :
1 pkt äggnudlar för 4pers
500 gram kycklingfilé
I burk minimajs
1 burk vattenkastanjer
1 burk wokmix
1 burk hela champinjoner
6 st red jalapeno finskurna
salt & Peppar
Cayennepeppar
Hot Chili sås

GÖR SÅHÄR :
Skär kycklingfiléerna i mindre bitar, bryn dom lätt i stekpanna, hetta upp med finhackad jalapeno, tillsätt grönsakerna och låt fräsa ihop ca 50min, salta, peppra & smaka av! Koka upp nudlar & servera allt på fat! Förstärk smaken med red jalapeno, om du törs! 😉  

april07-203.jpg
STARKT som…. !!!??

LOADING..