Kryddor

mars07-436.jpg
Upprensning i kryddskåpet! nu har jag fyllt på kryddor i de 9 magnetburkarna från IKEA jag fick i julklapp! Nu äntligen!! Men jag skulle behöva tjugonio till bara….. Jag gillar dom runda kryddburkarna starkt, det ser fräscht & lite roligt ut, dom ska upp på en magnetlist på kaklet ovanför bänkskivan då kommer dom synas bättre & ge lite färgklickar till köket!

mars07-439.jpg
Jag har fortfarande lite att re ut med alla dessa kryddor, har inget direkt bra system alls som jag skulle vilja ha! Men lite fler burkar överlag skulle nog behöva inhandlas! Kryddorna kommer från min favoritbutik på nätet – Aromia! Favoritkryddan är ganska självskriven – Cheddar, sen kommer nog Jalapeno-kryddan & Chili Cheese… & Tzatziki-kryddan & Grill vitlök & örter… Ja! 🙂 Jag älskar att exprimentera med kryddor!

  1. Härligt att någon förutom jag gillar att exprementera med kryddor. Jag har så hemskt mycket kryddor att det är i stort sett omöjligt att ge någon ett recept, eftersom jag blandar helt vilt bland alla kryddor 🙂 Kryddor gör verkligen allt. Jättetrevlig blogg du har föresten, här kommer jag kunna spendera många timmar och titta genom alla recept 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..