Kokböcker

mars07-303.jpg
De kokböcker jag använder mest, men de börjar tråka ut mig lite så nu har jag en ny laddning på gång från Adlibris bokrea! Bonniers stora kokbok är ju helt klart en biblisk bok, *S* Mat för barn är väldigt användbar till allt som rör en barnfamilj, den har jag haft stor nytta av från barns spädbarnsålder till förskoleålder och säkert en bra tid framöver! Rekommenderas starkt!

Hmm… Köp hem 5 & Pastaboken, njae… de är väl mest inspirationsbilder att titta på, inga vidare recept direkt! *sågar* Chokladboken *ser drömmande ut* Jo, det är på en nivå där jag nog kan slänga mig i väggen men attans så tjusigt, ellegant & sugen på choklad man blir man ju inte… *S*  Klara´s GI-mat, ja, jo, men den ger ingen dejavu… Nu väntar jag på att följande böcker ska dimpa ner i lådan :

Första kokboken i världen 
Snabblagat för barn
Vi bakar & lagar mat
Annas kakbok
Annas svenska kök 
Kökets kryddor
Fredagsgott utan stress
Hemlagat som present

Ja, det var 8st böcker! 330kr inkl frakt – de kallar jag BOKREA!
Några av böcker är med avsigt lite ”barnsliga” med tanke på min ständigt frågvisa följeslagare här i köket – Joline!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..