-
Continue reading →: Pizza mitt i veckan
1 pizza Det här behöver du : 2 ägg 2 dl sportgryn 2 dl mini keso 1 tsk salt GÖR SÅHÄR : Mixa allt med stavmixer till en slät smet. Bred ut till en rund pizzabotten på bakplåtspapper. Grädda i 10-12 min, 175 grader. Ta ut bottnen och lägg på…
-
Continue reading →: Snabbt, proteinrikt långpannebröd på 3 ingredienser
Vill du baka ett hälsosamt, proteinbröd, inte en massa nötter och frön, utan en variant som är väldigt brödlikt och lättuggat – prova detta. Supergott och går väldigt snabbt. 26 st rutor Det här behöver du : 6 dl sportgryn (eller vanliga havregryn) 6 dl ICA cottage cheese mini 1,5%…
-
Halloumi-kebab
Published by
den
Continue reading →: Halloumi-kebabSugen på kebab? En galet god vegetarisk variant med högt proteininnehåll på 22 gram. Otroligt, så gott det blev med tunna skivor som fått lite stekyta. Fin sälta och perfekt konsistens med lite tuggmotstånd. Detta ska jag göra fler gånger. Jag hyvlade halloumin med vanlig osthyvel och stekte på i…
-
Continue reading →: Proteinbröd 89 gram utan pulver
Nu har jag maxat mitt proteinbröd och blev riktigt nöjd!🤩Hela 89 gram protein/100 gram High pro – low carb – no sugar Det här behöver du : 600 gram grekisk yoghurt (10% protein 0% fett) 6 ägg100 gram linfrön150 gram valnötter150 gram solroskärnor7 dl sportgryn2 msk kallpressad rapsolja3 tsk flingsalt…
-
Continue reading →: Julmustfrallor
Visst får man en hel del slattar kvar av avslagen julmust. Släng inte!! Baka godaste julmustfrallorna med härliga julsmaker istället. Det här är en enkel ”släng-ihop-deg” jag ofta gör. Behöver inte knådas. Du kan göra den på kall vätska och förvara i kylskåp ett dygn innan du bakar ut eller…
-
Continue reading →: Lussebullar till Lucia
Så roligt att blogga lite igen, har väldigt mycket på lager att lägga upp. Ni som följer mig på sociala medier @kryddburken @Li78_Sweden vet ju lite vad som händer i mitt liv men ni är såklart välkomna att ställa frågor om ni har några. Det var ju ett tag sen…
-
Continue reading →: Pasta med grönkål i ört och citronsås med hasselnötter
Idag blev det en snabb pasta till middag. Färsk spenatfylld tortellini i en sås med grönkål, örter och citron. Toppade det hela med rostade hasselnötter o oh solroskärnor. 2 port Det här behöver du : 250 gram färsk tortellini 1 knippe grönkål 1 burk creme fraîche franska örter Nymalen svartpeppar…
-
Continue reading →: Den nya Kryddburken
Bloggen är nu uppladdad igen efter en långt tids svävande i cyberrymden. Men riktigt duktig o ch proffsig hjälp av Jonathan på Adova Webbyrå. Stort TACK!! Det är många som saknas receptet och frågat mig och det ena efter det andra, men då jag själv heller inte kunnat komma åt…
-
Smördegspiroger med ost och skinka
Published by
den
Continue reading →: Smördegspiroger med ost och skinka8 st Det här behöver du : 1 rulle (rektangulär) smördeg Ca 100 gram skinka 2 dl riven goudaost 2 dl creme fraiche 1 dl finhackad purjolök eller gräslök Salt & peppar 1 äggula + lite vatten Sesamfrön GÖR SÅHÄR : Blanda fyllningen med skinka tillsammans med riven ost, creme…
-
Continue reading →: Favorit i repris på grillen
Jag vet att uppdateringarna här inte är som förr och jag har verkligen inte tid att både jobba heltid som transportledare och fixa recept o bilder o blogga längre men ibland saknar jag det. Gick lite i väggen förra helgen och fick mig en påminnelse om (än en gång) hur…
