
I onsdag till vår bröllopsdag gjorde jag ett par rabarberpajer till dessert. Knäckig, härligt sötsyrlig och med den godaste vaniljsåsen jag ätit!
Att jag inte tänkt på att göra såhär tidigare är en gåta… Har ni nån gång gjort 3-minuters-glassen så vet ni att det bara behövs vispad grädde och en burk kondenserad mjölk. Sen ska det in i frysen men istället så hällde jag upp den i en kanna och serverade som vaniljsås. Alltså godare finns inte! Ni måste prova. 😛
Det fiffigaste av allt är att om det blir något över så ner med lite färska bär i såsen och frys in så har du glass också! 😉
Det här behöver du :
5 dl grädde
1 burk kondenserad mjölk (sötad)
Vaniljpulver (inget måste, det blir gott ändå!)
GÖR SÅHÄR :
Vispa grädden löst. Häll i burken med kondenserad mjölk och vispa slätt. Smaksätt med en tsk vaniljpulver.


Lämna en kommentar