kryddburken00-1.jpg
Tre favoriter bland hemmagjord dipsås! Den vita; Parmesan & vitlök, cheddardip följt av het tomatdip! Passar utmärkt till grillat kött, kyckling eller till grönsaksstavar, eller chips… Eller.. Vad du vill! 🙂

Det här behöver du till tomatdip :
½ burk krossade tomater
1 tsk Basilika
1 tsk Oregano
1 msk vitt vin
1 tsk tigersås
Salt & Peppar

Det här behöver du till Parmesan & Vitlöksdip :
½ burk creme fraiché
1 ½ dl riven parmesanost
1 liten riven vitlöksklyfta
1 dl naturell yoghurt
Salt & Peppar

Det här behöver du till cheddardip :
½ burk creme fraiché
1 dl naturell yoghurt
3 msk cheddarkrydda

3 svar till ”Dipsåser”

  1. Vedrana profilbild
    Vedrana

    Hej!
    Ska det vara 1 dl Creme fraiche? Kan man skippa vinet till tomatdippen?

    Hälsning!

    Gilla

  2. kryddburken profilbild

    Vedrana!
    Precis, 1 dl creme fraiche och vinet i tomatdippen kan du absolut uteslöta, tillsätt istället en liten skvätt vinäger eller pressad citron.
    /Linda

    Gilla

Lämna en kommentar

Li här,

Välkommen till nya Kryddburken!

Let’s connect